Rengöringsmedel

 

Om du vill ta en titt på våra produkter och se vad vi kan erbjuda dig när det gäller effektiva och professionella rengöringsprodukter, maskiner, verktyg och andra tillbehör, då har du kommit till rätt ställe. Här har du möjlighet att se alla produkter från BASIC CLEAN.

Handla enligt
Shoppingalternativ
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-20 av 310

Sätt fallande sortering
Sida
per sida

Välkommen till BASIC CLEAN - här handlar du rengöringsmedel som fungerar

På BASIC CLEAN är vi mycket stolta över att kunna erbjuda rengöringsprodukter som håller vad vi lovar. Enkel och okomplicerad städning med bra resultat. Vår ägare Louise Grønhøj, som också är en städ- och rengöringsexpert och nu är ett välkänt ansikte på TV och har dykt upp i olika medier, där hon visar nyttiga och användbara tips och tricks för enkel och effektiv städning.

 

Louise har också utvecklat vår egen BASIC CLEAN-serie. Ett sortiment av högkvalitativa produkter som ger dig absolut bästa resultat på ett enkelt, okomplicerat och effektivt sätt.

 

Hos oss hittar du dessutom rengöringsutrustning och tillbehör av högsta kvalitet. Så du kan enkelt komma runt alla aspekter av städning med den bästa och mest effektiva utrustningen. BASIC CLEAN säljer främst produkter till den professionella marknaden, men om du är privatperson och vill bekanta dig med våra effektiva rengöringsprodukter är du naturligtvis mer än välkommen att besöka vår shop.

 

Det är lätt att komma i kontakt med oss. Om du har några frågor om rengöring eller någon av våra produkter kan du ringa oss varje vardag mellan kl. 9.00 och 13.00. Om det är svårt för dig att ringa oss under våra telefontider, vänligen skriv till oss via e-post [email protected], och vi återkommer till dig så snart som möjligt.

 

Titta på Louises informativa videotips för lättare städning

Louise har utarbetat och sammanställt en rad supertydliga och enkla videotips för många olika städuppgifter. Du kan verkligen lära dig mycket och spara tid och arbete genom att följa Louises tips.

 

Videotips är det perfekta sättet att lära sig nya och bättre rengöringsrutiner, eftersom Louise visar dig de mest optimala rutinerna.

 

Ta en titt på urvalet av Städtips och tricks och se hur du kan dra nytta av Louises kunskap om städning och rengöringsmedel.

 

Topp 10 städtips - när du gärna vill göra det både enkelt och effektivt

Du kan faktiskt hitta ännu fler av Louises helt briljanta städtips. Här hittar du till exempel tips som

 

  • 3 fatala rengöringsfel
  • Uppnå en fin streckfri rengöring
  • Dammsug effektivt och korrekt

 

och många, många fler bra tips. Du hittar våra 10 bästa städtips längst ner på alla våra sidor.

Läs dem om du vill lära dig de enkla tipsen för att göra din städning både enkel och effektiv, med ett strålande resultat.

 

Om du är ny kund kan du dra nytta av våra fantastiska paketerbjudanden med stora rabatter.

Om du är intresserad av en eller flera produkter från BASIC CLEAN kan du köpa ett eller flera av våra paketerbjudanden, som innehåller produkter för specifika områden eller uppgifter. Det finns mycket pengar att spara när du väljer ett paketerbjudande.

 

Du kan exempelvis hitta

 

  • Semesterpaket - när du behöver ta med dig det nödvändigaste till ditt sommarhus eller din lägenhet.
  • Introduktionspaket Plus - när du vill se vad BASIC CLEAN-produkterna kan göra.
  • Golvpaket Total - när du behöver effektiv och professionell rengöring av dina golv.

 

Det finns gott om alternativ för många olika paket till ett fantastiskt pris. Du kan se dem alla här.

 

Använd sökfunktionen - du hittar lätt vad du behöver.

Om du är ute efter en särskild rengöringsprodukt kan du använda sökfunktionen i det övre högra hörnet. Det är praktiskt eftersom du kan söka efter produkter i olika kategorier.

 

Om du till exempel har hört talas om en speciell svamp kan du söka efter den i kategorin "trasor, svampar etc." eller om du vill se om vi har ett effektivt ugnsrengöringsmedel, skriv bara ugnsrengöringsmedel i sökrutan - du hittar ett av de mest effektiva ugnsrengöringsmedlen på marknaden som du inte kan leva utan.

 

Kundernas favoriter - se de mest sålda produkterna på BASIC CLEAN

Om du vill se vilka produkter som våra många lojala kunder tycker bäst om, ta en titt på kategorin Mest Populära. Här hittar du de produkter som tusentals kunder älskar och som ger dem de mest perfekta rengöringsresultaten.

Här får du en bra uppfattning om vilka produkter du som ny kund hos BASIC CLEAN kan börja med och uppnå fantastiska resultat med. Med produkter i den här kategorin är du nästan garanterad framgång på ett enkelt och okomplicerat sätt.

Många av dessa produkter är avsedda för speciella och ofta svåra rengöringsuppgifter där traditionell rengöring inte alltid är tillräcklig. Du kommer att bli förvånad över hur effektiva BASIC CLEAN-produkterna är.

 

Hitta det du letar efter - på BASIC CLEAN har vi produkter för alla typer av städuppgifter.

På BASIC CLEAN hittar du alla typer av rengöringsprodukter för alla typer av rengöringsuppgifter. Vi ser till att du kan nå hela vägen runt med din städning och uppnå ett perfekt resultat med produkter och tillbehör som bara fungerar.

 

Det gör ditt arbete enklare och faktiskt mycket roligare och mer tillfredsställande när du kan få fram de snyggaste och mest professionella resultaten på så mycket kortare tid.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - så får du alltid information om våra senaste nyheter

Vill du hålla dig uppdaterad om nya och spännande rengöringsprodukter på BASIC CLEAN, få Louises senaste rengöringstips eller bli påmind om när det finns bra erbjudanden på läckra och effektiva produkter i butiken?

Prenumerera då på vårt nyhetsbrev och du kommer alltid att få senaste BASIC CLEAN-nyheter direkt i din inkorg. Du behöver inte vara kund hos oss för att anmäla dig till våra populära nyhetsbrev. Alla är nämligen välkomna att få nyttiga och intressanta nyheter och erbjudanden från oss.

 

 

 

 

 

 

© Basic Clean - All Rights Reserved