LOUISE I MEDIERNE

 Medier hvor Louise har givet gode rengøringsråd

Louise i medierna

 

Vår ägare och tillika städexpert Louise Grønhøj är en efterfrågad kvinna när det gäller reportage, intervjuer och åsikter om städning. Det beror på att hon inte bara har många års erfarenhet av städning - hon är också superbra på att förklara sig. För det är verkligen viktigt när du inte har så mycket tid på dig.

 

Det är inte bara en stor gåva för Louise att media väljer henne för åsikter om professionell städning - det är också ett gyllene tillfälle för dig som behöver research, en åsikt, en intervju eller kanske till och med idéer till en tv-serie.

 

Städning är inte bara städning, för med så många olika produkter på marknaden kan det vara svårt att se skogen för alla träd. Vad gäller syror och baser, när är ett kakel känsligt och vilket är det bästa sättet att ta bort mögel och mjöldagg.... När vi väl börjar med frågorna är de nära till svaren.

 

Särskilt i dessa tider då desinfektion och noggrann städning är av största vikt, något som troligen inte kommer att förändras inom den närmaste framtiden. Vad skall man göra och vad kan man göra för att vara så säker som möjligt. Det är frågor som Louise Grønhøj inte bara har svaren på, utan också några riktigt effektiva lösningar på.

 

Har du behov av hjälp till din artikel?

Skall du skriva en artikel om städning i allmänhet eller om en specifik typ av städuppgifter? Då är det Louise du skall ringa, särskilt om du vill vara säker på att det du skriver är helt korrekt. Med sin omfattande kunskap om alla typer av städning kan hon ge din artikel både tyngd och trovärdighet, oavsett vem som läser den.

 

Ta kontakt och ett snack om vad du har behov av och vad Louise kan bidra med i ditt pågående projekt.

 

Har du behov av en seriös video, TV- eller radiointervju?

Kontakta Louise om du har behov av en eller flera videor om städning. Hon har stor erfarenhet av att göra videor som vanligtvis inte är för långa, men som ändå förklarar ett städämne på djupet. Du kan eventuellt ta en titt på någon av videoguider, som hon tog fram för sitt eget företag - de ger en mycket bra bild av vad hon är kapabel till.

 

Hon har också stor erfarenhet av intervjuer för både TV och radio. Hon har en ytterst professionell inställning till allt hon gör - det är en av anledningarna till att Basic Clean ständigt utvecklas med en växande kundkrets och många följare på båd Instagram och Facebook. Det är också värt att komma ihåg att Basic Clean omfattar både den professionella och den privata marknaden. Detta ger en värdefull bredd av kunskap och erfarenhet på båda marknaderna.

 

Kontakta Louise genom att skriva direkt till hennes e-postadress, [email protected], med en kort beskrivning av vad du vill använda henne till. Om det är lite brådis har vi alltid öppet alla vardagar mellan 09.00 och 13.00. Hon är alltid redo att hjälpa till med expertråd och med en superfräsch och charmig städkarisma.

 

LÅT GÄRNA VIDEO FRÅN TV2 OCH LISTA ÖVER ARTIKLAR STÅ PÅ SIDAN

 

Se rengøringsekspert Louise på TV2 fortælle om vinduesvask

 

Udpluk af artikler med rengøringsekspert Louise Grønhøj:

"Perfekt rengøring af din grill" Idényt 

"De fleste begår denne fejl med deres støvsuger" Alt for damerne

"Gå i køkkenet og få forårsfine vinduer" Jyllands-Posten

"så ofte bør du vaske dine håndklæder" Alt for damerne

"Denne type karklud er en bakterie rede" Alt for damerne

"Fem steder du glemmer at rengøre" Newsbreak / Ritzau

"Tisser du i badet? Derfor skal du ikke gøre det" BT

"Skjult skidt: giv hjemmets oversete steder en omgang" Belingske

"Børster og bamser kan være bakteriebomber" Berlingske

"Rollemodel og iværksætter" TV2 Nord

 

© Basic Clean - All Rights Reserved