OM BASIC CLEAN

Om Basic Clean

Jag är Louise Grønhøj, erfaren städ- och rengöringsexpert samt ägare av Basic Clean. Hos mig kan du köpa effektiva och professionella rengöringsprodukter och en hel rad andra produkter som gör din städning både snabbare, enklare och alltid med skinande rena resultat.

 

I mitt städuniversum finns det inget utrymme för ineffektiva produkter som lovar mer än de kan hålla - livet är helt enkelt för kort för det. Även om städning är en nödvändig del av vårt dagliga liv finns det ingen anledning att ägna mer tid åt det än vad som är absolut nödvändigt.

 

På Basic Clean är vi ett team bestående av hängivna och skickliga medarbetare vars främsta uppgift är att se till att vårt sortiment av professionella produkter för alla typer av städ- och rengöringsuppgifter kan göra våra kunder nöjda och minska tiden, ansträngningen och arbetet i deras dagliga städning. Detta är grunden för vår blomstrande verksamhet.

 

Vi har satt ribban högt, för det är inte svårt att hitta mediokra rengöringsmedel. Å andra sidan kan det vara en utmaning att hitta professionella och effektiva rengöringsmedel - särskilt till ett rimligt pris och utan att behöva köpa i stora mängder. Det kan du göra hos oss - oavsett om du är yrkesverksam eller privatperson.

 

Följ oss på Facebook, tillsammans med våra fler än 85 000 andra följare. Här får du snabb tillgång till alla mina bra tips och tricks för din städning och samtidigt lägger jag ut påminnelser om bra erbjudanden - så att du aldrig går miste om något. Du kan naturligtvis också hitta oss på Instagram.

 

Ta även en titt på vår Blogg, där du hittar många artiklar om specifika städuppgifter som kan orsaka lite huvudbry och utmaningar. Här berättar jag hur du får jobbet gjort på ett effektivt sätt - utan att kompromissa med slutresultatet.

 

Dessutom kan du gå på upptäcktsfärd bland alla mina videoguider, gjorda för dig och alla andra som vill ha snabb och enkel städning med rengöringsmedel som fungerar och ger ett riktigt rent, fint och skinande resultat. Det finns många att välja bland och fler läggs till hela tiden - för jag är inte rädd för att dela med mig av mina kunskaper om städning till mina kunder. Du kan hitta guider till

 

  • Hur man avlägsnar kalk enkelt och effektivt - även på ömtåliga och känsliga ytor
  • Städning av köket - inklusive rengöring av den evigt envisa ugnen
  • Den perfekta golvtvätten - streckfri och beständig
  • Rengöring av elektronik - plus de små, dyra hörlurarna för mobiltelefoner
  • Mögel, svamp och mjöldagg på olika ytor - den perfekta lösningen

 

Och det är bara ett litet urval av många användbara videor som kan göra din dagliga städning och större städuppgifter mycket enklare.

 

Basic Clean ger dig professionella, effektiva och enkla rengöringsrutiner med de bästa rengöringsmedlen

Här lägger vi inte tid på att utforma färgglada flaskor med glitter och olika utmärkelser. I stället är vi stolta över att leverera professionella och effektiva rengöringsprodukter i ett enkelt och okomplicerat sortiment som uppfyller alla rengöringsbehov. Från mycket små till stora och omfattande. Våra produkter är numrerade så att du lätt kan hitta rätt produkter. Du kan se hela vårt breda sortiment här på vår hemsida. Vi är övertygade om att du kommer att bli positivt överraskad av både urvalet och priserna.

 

Vi säljer även städ- och rengöringsutrustning av hög kvalitet som håller länge och gör ditt arbete effektivt och enkelt. Och vi finns här för våra kunder - med råd och vägledning om allt från effektiv fönsterputs till vilken golvtvätt som passar bäst för ditt företags behov. Ingen fråga är för liten eller för stor. Vi har telefonerna öppna varje vardag mellan 09 och 13.00. Ring oss på +46  31-360 82 00 eller skriv till oss på [email protected].

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Basic Clean - All Rights Reserved