Nilfisk städmaskiner

På BASIC CLEAN hittar du ett fint urval av Nilfisk städmaskiner av högsta kvalitet. Dessa maskiner är främst avsedda för våra företagskunder som antingen lever av att städa för sina kunder eller städa sina egna företag. I den här kategorin hittar du både dammsugare och golvskrubbar i olika versioner och storlekar. Ta en titt på vårt stora urval.

Visa som Rutnät Listvy

6 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida

Hitta enkelt Nilfisk Städmaskiner som passar just dina behov

BASIC CLEAN introducerar dig för maskiner som täcker både de stora och krävande jobben och de mindre och enklare uppgifterna. Hitta enkelt den eller de maskiner som passar bäst för just dina behov.

 

Nilfisk Dammsugare

En dammsugare ska vara både effektiv och praktisk. Ibland behöver du dammsuga på platser där det kan vara svårt att manövrera en dammsugare, eller där det är ont om eluttag, så en lång förlängningssladd måste hållas i schack. Vi har tagit hand om alla dessa utmaningar, för i vårt sortiment av Nilfisk dammsugare hittar du både vanliga och batteridrivna modeller som är superpraktiska för varje uppgift.

 

På stora öppna ytor där damm är lätt att hantera kan du använda en saxmopp för arbetsuppgiften. Men saxmoppen har sina begränsningar, och en batteridriven dammsugare gör jobbet både snabbare och effektivare.

 

Ta exempelvis en titt på vår Nilfisk Dammsugare VP600 batteri, som ju är ett perfekt bud på en kraftfull, effektiv och professionell sladdlös dammsugare. Den är framställd i en genomtänkt och super användarvänlig design och ger dig hela 60 minuters effektiv dammsugning på en laddning.

 

Med denna batteridrivna maskin har du full rörelsefrihet. Detta gör dammsugningen mycket smidigare och effektivare. Dessutom är maskinen otroligt tyst och stör inte omgivningen med störande ljud.

 

Dammsugaren har en dammsugarpåse på 8 liter och en boost-funktion för särskilt krävande uppgifter. Se Nilfisks presentation av en supereffektiv och batteridriven dammsugare här.

 

Om utrymmet är begränsat är en ryggdammsugare den perfekta lösningen för dig. BASIC CLEAN har några superprofessionella och effektiva modeller för dig. En med sladd och en med batterifunktion. Var och en är effektiv inom sitt eget område - använd dem till exempel för att dammsuga i

 

 • Biografer
 • Bilar
 • Auditorier
 • Konferensrum

 

Kort sagt, alla platser där en vanlig dammsugare med eller utan sladd inte är optimal.

 

Nilfisk Ryggdammsugare GD5 batteri är perfekt för de uppgifter som försvåras av en sladd eller där det är långt mellan vägguttagen. Den är lika perfekt för de uppgifter där gäster eller besökare kan fastna i en sladd.

 

Samma modell finns också med sladd. Du kan använda Nilfisk Ryggdammsugare GD5 Premium med Hepafilter för dammsugning där sladden inte är i vägen. Den här modellen är också utrustad med ett Hepa-filter vilket gör dammsugningen ännu effektivare.

 

Båda modeller är otroligt tysta, vilket innebär att du kan dammsuga utan att störa andra. Viktfördelningen är verkligen genomtänkt, och därför är ryggdammsugaren extremt bekväm att gå runt med. Se alla specifikationer för den batteridrivna ryggdammsugaren här och på modellen med sladd här.

 

Nilfisk Golvtvättar

Att tvätta stora golvytor kan vara en tråkig, svår och tidskrävande uppgift om du måste använda en mopp. För det första måste vattnet bytas ofta så att du inte tvättar med smutsigt vatten. En ren mopp behövs för att du inte ska behöva vänta på att golvet ska torka och ha en hög med mopptrasor att tvätta efteråt.

 

En Nilfisk Golvtvätt gör jobbet i en enda arbetsgång och lämnar golven rena och torra, med arbetet utfört i exceptionell kvalitet. Det sparar dyrbar tid, efterföljande mopptvätt och trötta, tunga armar. Dessutom får du supernöjda kunder.

 

Med en Nilfisk Golvtvätt SC351 Komplett får du vår största, snabbaste och mest effektiva Nilfisk Golvtvätt. Det är en imponerande maskin för professionellt bruk. Maskinen har en otroligt hög effekt och ett borsttryck på upp till 27 kg. Den är sladdlös och utrustad med ett uppladdningsbart batteri.

 

Nilfisk Golvtvätt SC351 Komplett tvättar och torkar golvet i ett enda moment. Naturligtvis skall du alltid tvätta med rent vatten, eftersom maskinen har både en tank för rent vatten och en tank för smutsigt vatten. Båda tankarna har en kapacitet på 11 liter. Läs mer om denna exceptionella maskin här.

 

Maskinen lämpar sig utmärkt för stora golvytor i t.ex.

 

 • Köpcentra
 • Livsmedelsbutiker
 • Lagerhallar

 

Ta en titt på Nilfisks egen video här, där du tydligt kan se hur lätt och enkelt det är att arbeta med en Nilfisk SC351 Komplett.

 

 

Om du inte behöver en lika stor maskin för de arbeten du utför kan du ta en titt på vår Nilfisk Golvtvätt SC250 34C B. Den här maskinen är robust, effektiv och praktisk, med många genomtänkta funktioner vilket gör den perfekt för de områden där utrymmet kan vara lite trångt. Med sitt uppladdningsbara batteri är den här modellen sladdlös.

 

Med den här maskinen kan du enkelt tvätta golven i t.ex.

 

 • Institutioner
 • Kantiner
 • Caféer

 

Golvtvätten är utrustad med 2 x 6 liters vattentankar - en för det rena vattnet och en för det smutsiga - och har ett borsttryck på 12 kilo. Du kan få mer information om denna funktionella modell om du klickar på länken här.

 

Ta en titt på videon från Nilfisk, vilket ger dig ett bra visuellt intryck av dina alternativ för enkel, effektiv och professionell golvtvätt med en Nilfisk Golvtvätt SC250 34C B.

 

På BASIC CLEAN hittar du också en mindre men fortfarande supereffektiv professionell Nilfisk Golvtvätt SC100 E Basic. Maskinen kräver anslutning till elnätet med den medföljande sladden.

 

Med en tank för rent vatten på 3 liter och en smutsvattentank på 4 liter kan du enkelt hantera ett glas spilld vätska utan risk för överfyllning. Naturligtvis torkar maskinen också golvet, så att du kan få jobbet gjort i ett svep.

 

Maskinen tar liten plats och kan lätt komma fram även där utrymmet är begränsat. Det är en maskin med vars hjälp även du som har ett stort hus kan få en supersnabb och mycket effektiv rengöring.

 

Den lilla, praktiska och effektiva Nilfisk golvtvätten är perfekt för exempelvis:

 

 • Behandlingspraktiker
 • Bensinstationer
 • Individuella kontor
 • Större bostäder

 

Se den visuella instruktionsvideon från Nilfisk här.

© Basic Clean - All Rights Reserved