Dammsugare

Dammsugning är en viktig del av de flesta städuppgifter. Det är ingen idé att börja skrubba golvet om det inte är fritt från damm och kvalster. Eller börja tvätta köks- eller badrumsskåpen om damm virvlar upp från golvet. Ta en titt på de många alternativen för att hitta den perfekta dammsugaren på BASIC CLEAN.

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-20 av 37

Sätt fallande sortering
Sida
per sida

På BASIC CLEAN hittar du dammsugare för alla typer av uppgifter.

I kategorin dammsugare hittar du hos oss på BASIC CLEAN ett stort urval av bland annat

 

 • Handdammsugare
 • Ryggdammsugare
 • Sladdlösa dammsugare
 • Konventionella dammsugare
 • Dammsugarpåsar
 • Munstycken
 • Övriga tillbehör

 

Alla kännetecknas av professionell kvalitet, hög prestanda och perfekta resultat. Du hittar varianter i alla storlekar, styrkor och former. Det gör det enkelt för dig att hitta den eller de dammsugare som passar just dina behov.

 

Du hittar professionella modeller som lämpar sig för stora områden av industriell eller kommersiell städning och professionella modeller som lämpar sig för hemmet, en liten butik eller en klinik.

 

Vi har professionella dammsugare från kvalitetsmärken som t.ex. Nilfisk och Cegotec. För dig innebär detta att du kan vara säker på att både kvalitet och prestanda alltid är i toppklass.

 

Använd en handdammsugare för små jobb

En effektiv liten handdammsugare är nästan omöjlig att vara utan - både i hemmet och på jobbet. Det är en effektiv ersättning för sopkvastar och sopskyfflar och kan användas där det behövs mest. Du kan naturligtvis använda den i hemmet, men den är också perfekt för platser som t.ex.

 

 • Bilen
 • Husvagnen
 • Båten
 • Sommarhuset
 • Kantinen
 • Butiken

 

Välj den supereffektiva och minimalistiska Handdammsugare sladdlös PROF från Cegotec, som med sin unika och nya teknik säkerställer samma konsekventa och effektiva sugning under hela dess livslängd. Se själv här, där BASIC CLEANs ägare och erfarna rengöringsexpert Louise Grønhøj demonstrerar den lilla och behändiga handdammsugaren med maximal effekt.

 

Full frihet med sladdlösa och batteridrivna dammsugare

En sladdlös och sladdlös dammsugare kan göra dammsugningen både snabbare och effektivare i många situationer. På BASIC CLEAN hittar du flera olika modeller, var och en med sina egna fördelar.

 

Med en Ryggdammsugare Nilfisk GD5 Batteridriven bär du din dammsugare på ryggen. Den sladdlösa modellen ger dig fullständig rörelsefrihet och du behöver inte oroa dig för uttag eller sladdar. Denna typ av dammsugare är perfekt för

 

 • Biografer
 • Teatrar
 • Köpgallerior

 

Du har också möjlighet att välja en snygg och funktionell Dammsugare Cegotec sladdlös PROF med många tillbehör som gör det ännu enklare att dammsuga överallt. Du får också två produkter i en, eftersom dammsugarens rör enkelt kan tas bort och du får en handhållen dammsugare. Dammsugarens lillasyster, med något mindre batteri- och motoreffekt Dammsugare Cegotec sladdlös är kanske också ett alternativ för dig.

 

Du har också möjlighet att hitta en vanlig dammsugare som drivs med batterier. Med en Dammsugare Nilfisk VP600 Batteridriven kan du dammsuga effektivt i upp till 60 minuter på en laddning. Dammsugaren är tyst och har en inbyggd boost-funktion för särskilt krävande områden.

 

Dammsugare med sladd

För de allra flesta dammsugningar räcker en vanlig sladdansluten dammsugare. Detta gäller både hemma, på kontor och i butiker. Du kanske vill ta några minuter för att titta på Louises video, där hon berättar vad du skall tänka på när du köper en ny sladdansluten dammsugare.

 

I videon presenterar hon också sin egen favorit, nämligen Dammsugare Nilfisk VP 300 med HEPA, som uppfyller alla Louises krav på städning i hemmet. Du hittar naturligtvis också prisvärda Dammsugarpåsar till Nilfisk VP 300  och Hepa filter till Nilfisk VP 300 på BASIC CLEAN.

 

Om du vill ha högre prestanda och en tyst motor så att du kan dammsuga utan att störa någon, skall du välja Dammsugare Nilfisk VP 930 med HEPA, som verkligen är en fantastisk dammsugare för både kräsna privatkunder och professionella användare. Dammsugarpåsar till Nilfisk VP 930 köper du naturligtvis också hos oss.

 

Behöver du dammsuga på ställen där själva maskinen ofta är i vägen? Det kan vara i ett litet café med många stolsben eller andra ställen där både dammsugaren och möblerna alltför ofta krockar.

 

Här kan du med fördel välja en Ryggdammsugare Nilfisk GD5 med HEPA, vilket ger dig många fler alternativ för effektiv dammsugning. Du bär helt enkelt dammsugaren på ryggen som en ryggsäck. Med en låg vikt och en ergonomisk viktfördelning är denna dammsugare det optimala valet.

 

Få ett litet men mycket effektivt tips från Louise som magiskt tar bort all dålig lukt från din dammsugare här.

 

Munstycken och andra tillbehör för alla ändamål

Du kan behöva flera olika munstycken, beroende på var och vad du skall dammsuga. På BASIC CLEAN hittar du ett brett sortiment som passar alla behov.

 

Du kan köpa kompletta Nilfisk slangar för både Nilfisk VP 300 komplett slang och Nilfisk VP 930 komplett slang.

 

Dessutom kan du hitta flera olika Nilfisk munstycken som passar till modellerna VP300 och VP930.

 

Om du har husdjur i ditt hem känner du säkerligen till problemet med djurhår som snabbt kan göra golv, möbler och till och med din bil smutsiga. Välj ett smart och effektivt BASIC CLEAN Pälsmunstycke för dammsugare, som tar bort hår enkelt och professionellt. Se Louise ge en demonstration av hur effektivt det fungerar för dig här.

 

Du hittar den enkla utvägen för att rengöra bakom element och andra svåråtkomliga ställen med ett BASIC CLEAN Elementmunstycke för dammsugare. Förutom att ta bort allt damm och kvalster bakom dina element kan munstycket användas på många andra ställen som kräver ett speciellt munstycke med denna speciella utformning. Ta en titt på denna lilla video, som visar hur lätt du kan städa platser som du normalt har svårt att komma åt.

 

Och se här på BASIC CLEAN Basic Dust Cleaner munstycke, ett helt oumbärligt munstycke för att ta bort damm, smulor eller annat från lådor, brickor där du behöver ett helt annorlunda munstycke. Du kan se Louise i aktion här.

© Basic Clean - All Rights Reserved