Kökstädning

Köket är det rum i huset där vi nästan alltid måste städa varje dag. Det är också i köket som många av de tunga och tråkiga rengöringsuppgifterna ligger. Rengör ugnen, spisen, de feta skåpsluckorna och köksgolvet. Därför behöver vi alla effektiva produkter och tips och tricks för att göra köksstädningen enklare. Hitta allt du behöver på BASIC CLEAN.

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-20 av 27

Sätt fallande sortering
Sida
per sida

BASIC CLEAN-produkter - för vardagsuppgifter i köket

Hos BASIC CLEAN hittar du effektiva och professionella produkter för daglig rengöring av kök, som alla är lämpliga för både företags och hushållsrengöring.

 

Vi har utvecklat ett BASIC CLEAN Köksrengöringsmedel, som lämpar sig särskilt väl för allsidig rengöring av köket. Den är särskilt effektiv mot den typ av smuts och smuts som ofta förekommer i köket - fett, olja och sot. 

 

Du hittar här också en mild, effektiv och svanenmärkt BASIC CLEAN Handdiskmedel Green, som gör handdisken till en barnlek. Samtidigt får du ett färg- och doftfritt diskmedel som är lätt att skölja av för att få ett fint, rent och streckfritt resultat.

 

Om du har köksfläkt och vitvaror i rostfritt stål eller rengör stora eller små industrikök, då är BASIC CLEAN Stålrengöringsmedel värt att titta lite närmare på. Det är speciellt framtaget för stålytor och både rengör och vårdar samtidigt.

 

Följ med här, där vår egen erfarna rengöringsexpert Louise Grønhøj visar hur enkelt det är att få dina rostfria ytor att se skinande fina och jämna ut - till och med med en skyddande effekt, så att framtida rengöring blir mycket enklare.

 

Lägg särskilt märke till att Louise betonar följande när det gäller dina stålytor:

 

 • Inga slipande rengöringsmedel, eftersom de kan repa dina ytor.
 • Inga starka rengöringsmedel, eftersom de kan förstöra dina ytor.
 • Använd endast vanliga, milda rengöringsmedel med varmt vatten när extra rengöring behövs på dina ytor.

 

Om du vill att dina ytor samtidigt också skall desinficeras har BASIC CLEAN en underbar och helt unik produkt, nämligen  BASIC CLEAN Desinfektionsrengöringsmedel. Här får du både en effektiv rengöringsprodukt och ett lika effektivt desinfektionsmedel i en och samma flaska.

 

Det innebär att du kan slå två flugor i en enda effektiv smäll. BASIC CLEAN desinfektionsmedel har också många andra mycket användbara användningsområden. Den tar till exempel bort

 

 • Mikroorganismer och bakterier från din avfallsbehållare
 • Dålig lukt i dina skor och stövlar
 • Urinlukt på tyger, mattor eller madrasser
 • Alla typer av mögel, mjöldagg och svamp på alla ytor
 • Smuts och annat skräp från mikrovågsugnen

 

Det är en produkt som du absolut inte vill vara utan när du väl har provat den. Ta en titt på denna video, där Louise visar hur enkelt det är att rengöra mikrovågsugnen med BASIC CLEAN Desinfektionsrengöringsmedel.

                     

BASIC CLEAN-produkter - för krävande rengöringsuppgifter i köket

Ibland behöver du lägga lite mer energi på att städa. När det gäller våra ugnar, keramiska hällar, stekplattor och grillar kräver rengöring ofta mycket jobb och många behandlingar för att få ett någorlunda tillfredsställande resultat.

 

Med professionella och effektiva produkter från BASIC CLEAN kan du vara säker på att produkterna håller vad de lovar och att du inte behöver se på en helt ohanterlig städuppgift.

 

Om din ugn har behov av lite kärleksfull behandling - BASIC CLEAN erbjuder dig ett riktigt effektivt ugnsrengöringsmedel

På BASIC CLEAN kan vi stolt säga att vi har en av de mest effektiva ugnsrengörarna på marknaden. Se mer här, där Louise visar hur du effektivt och enkelt kan rengöra din ugn med BASIC CLEAN Ugnsrengöring.

 

En smutsig ugn är verkligen ingen ovanlig syn, eftersom det är den städuppgift som orsakar oss flest problem. Gör dig själv en tjänst och prova Louises effektiva ugnsrengöringsmedel - du kommer inte att bli besviken.

Minimera behovet av hårt arbete med en professionell och supereffektiv skurkräm från BASIC CLEAN

Med vår egen BASIC CLEAN Skurkräm får du ett riktigt bra och effektivt rengöringsmedel som har otroligt många användningsområden. Du kan till exempel använda den för att rengöra

 

 • Handfat
 • Keramiska hällar
 • Rostfritt stål
 • Kaklade ytor

 

Louise har tagit fram en mycket bra och informativ video, där du själv kan se hur effektivt skurkrämen fungerar för dig och hur briljant rent resultatet blir.

 

KOM IHÅG: Använd alltid BASIC CLEAN skurkräm tillsammans med vatten, för då repar den inte!

 

Gör din köksstädning ännu enklare med fantastiska specialprodukter

Ibland kan en riktigt effektiv trasa eller svamp vara skillnaden mellan en enkel rengöringsuppgift och en riktigt enkel rengöringsuppgift med ett perfekt, streckfritt resultat. Hos BASIC CLEAN kan du få ett brett utbud av svampar, trasor och andra specialprodukter - här är några exempel på produkter som verkligen gör skillnad för dina rengöringsresultat.

Få tag på riktigt effektiva specialsvampar för köksrengöring

Låt oss börja med den effektiva Shine Up svampen, som kan utföra små mirakel när det gäller kalk, rost och inbränd smuts - även på ytor som inte är syrabeständiga.

 

Allt svampen behöver är vatten.

 

Om du redan känner till vår Mirakelsvamp, då vet du hur effektivt den tar hand om de envisa fläckar som annars kan verka omöjliga att ta bort. Med hjälp av lite vatten och eventuellt en droppe handdiskmedel tar den hand om fläckar som

 

 • Kulspetspenna
 • Sprittusch
 • Makeup
 • Kryddor som t.ex. curry
 • Envisa och ingrodda flackar

 

Du kan också använda den för dina fina små hörlurar till din telefon, dina en gång vita sulor på dina sportskor och många andra saker.

 

Som Louise säger: “Den heter ju inte en Mirakelsvamp för inget.”

 

Fällbara hinkar om det är ont om förvaringsutrymme

När förvaringsutrymmet är en bristvara störs också vår önskan att städa ofta av att papperskorgar, rengöringsprodukter, våtservetter och andra saker staplas på varandra, vilket gör det tidskrävande och superirriterande att hitta det du behöver.

 

På BASIC CLEAN hittar du de smartaste hopfällbara hinkarna som inte tar upp mycket plats när de inte används. Se Louises demonstration av hur lätt de är att fälla och veckla ut i denna video.

© Basic Clean - All Rights Reserved