Krämtvål och Kroppstvål

Här hittar du underbara tvålar från BASIC CLEAN till personlig hygien. Tvålar som är supereffektiva och milda mot både hud och hår – som kan användas privat i hemmet och på arbetsplatser, i idrottshallar och andra ställen där det finns behov av tvål till att duscha och tvätta händer, hud och hår.

Visa som Rutnät Listvy

8 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida

Effektiv och mild krämtvål till handtvätt

 

Hos BASIC CLEAN har vi framställt en fantastiskt mjuk, krämig, mild och väldoftande handtvål. Den är speciellt tillägnad dig som tvättar dina händer ofta. Med vårdande ingredienser som Aloe Vera upprätthåller tvålen hudens naturliga fuktbalans och torkar inte ut dina händers känsliga hud.

 

BASIC CLEAN Krämtvål är mild, utan färgämnen och med ett helt neutralt pH-värde. Här talar vi om en handtvål som alla kan använda. Ägare och rengöringsexpert Louise Grønhøj har agerat sträng kvalitetskontrollant på denna krämtvål, i vårt eget märke, så du kan vara helt säker på att den håller precis vad den lovar.

 

Köp läckra BASIC CLEAN Krämtvål i flera storlekar

 

Du har möjlighet att köpa de fina, små BASIC CLEAN Krämtvål 400 ml med pump om ditt behov inte är särskilt stort. Den lilla, kompakta flaskan står fint på handfatet och är även enkel att dosera med pumpfunktionen. Du kan med fördel använda dig av vår merköpsrabatt genom att köpa 12 flaskor.

 

Är ditt behov däremot större, eller kanske fyller du på tvåldispensers ute hos dina kunder, finns möjlighet att köpa en BASIC CLEAN Krämtvål 5 liter som du antingen kan använda med en BASIC CLEAN Pump till 5 liter dunk eller hälla i mindre flaskor eller dispensers. Även här kan du spara pengar om du nyttjar vår merköpsrabatt vid köp av 3 x 5 liter.

 

Hår- och kroppstvål – mild mot huden och lämplig för frekvent användning 

 

Några arbetsgivare erbjuder sina medarbetare att kunna duscha innan eller efter arbetet. Både gym, simhallar, idrottshallar och sportklubbar erbjuder sina kunder och användare att duscha i samband med deras besök.

 

Erbjuder även du tvålprodukter till duschen – eller vill du gärna göra det, då har du här en riktigt god möjlighet till det med den kombinerade BASIC CLEAN Hår- och kroppstvål 5 liter som är en mild och läcker 2-i-1-produkt i bästa kvalitet.

 

Även här har BASIC CLEAN satt sin egen etikett på produkten – och igen har Louise sett till att produkten är både mild, effektiv och vårdande. Den kan utan problem användas dagligen – både till hår och kropp.

 

Du kan med fördel placera hygiendispensers på platsen tvålen ska användas. Välj vår Dispenser till tvål/desinfektion 750 ml – påfyllningsbar som är designad för både krämtvål, hår- och kroppstvål och handdesinfektionsmedel. Med dispensern sparar du även på sikt då korrekt dosering minskar överkonsumtion. Dispensern är utformad i en stark och tålig plast i bästa kvalitet.

 

Komplettera med handdesinfektion till dina medarbetare eller kunder

 

Har du en krämtvål ståendes på företagets medarbetar- eller kundtoaletter – antingen i flaska med pump eller i dispenser? Då är det en superbra idé att komplettera med en handdesinfektion, så du kan bidra med att kontrollera eventuell smittspridning från en potentiellt sjuk kund eller medarbetare.  

Med den supereffektiva och absolut prisvärda BASIC CLEAN Handdesinfektionsgel 85% 1 liter i bästa kvalitet säkerställer du enkelt att du får en bakterie- och virusfri miljö. Fyll den i din dispenser eller utrusta den med en BASIC CLEAN Pump till 1 literflaska så har du den bästa utgångspunkten för sunda och friska medarbetare och kunder.

 

Är du kanske på jakt efter en annan lösning, se då hela vårt utbud av desinfektionsprodukter hos BASIC CLEAN här. Vi har riktigt många olika lösningar och produkter, så du ska nog hitta just det du letar efter.

 

Den rätta paketlösningen till ditt företag eller institution

 

Vill du gärna ha en samlad, välfungerande och snygg lösning – och samtidigt spara pengar, ta då en titt på vår fenomenala paketlösning. Med BASIC CLEAN Dispenserpaket inkl. tvål och desinfektion får du allt du behöver till:

 

  • Kundtoaletten
  • Matsalen
  • Handfatet på lagret
  • Medarbetartoaletten

 

Och andra platser där möjlighet för handtvätt finns. Kan användas på alla platser där fokus ligger på hygien och att minimera bakterier och virus. Använd paketet i alla branscher där det ofta kommer nya besökare eller kunder. Det råder inga tvivel om att både kunder, affärsrelationer och inte minst anställda kommer uppskatta ditt initiativ.

 

Du kan ta en titt på paketlösningen här där Louise demonstrerar hur enkelt du använder de robusta, snygga och tidlösa dispensrarna med tillhörande produkter. Vi använder faktiskt samma uppsättning själva här på BASIC CLEAN. Precis där videon filmades. Som du kan se har vi monterat båda dispensrarna på väggen, så bord och handfat är fri från flaskor som tar upp plats och är i vägen. Det gör även den dagliga rengöringen av området mycket enklare.

 

© Basic Clean - All Rights Reserved