Papper

På BASIC CLEAN hittar du ett stort urval av olika pappersprodukter för hygieniska ändamål. Med både handdukspapper och toalettpapper på rullar och i dispenser får du en miljö som inte drar till sig och sprider bakterier och virus. Detta kan ge många fördelar, bland annat färre sjukdagar och därmed också glada och nöjda kunder.

Visa som Rutnät Listvy

14 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida

Papper

Vanliga rullar

BASIC CLEAN saluför både köksrullar och toalettpapper i vanliga rullar. Den perfekta lösningen för den stora familjen, både lilla och stora företaget samt offentliga institutioner - i själva verket alla platser där det finns en hög konsumtion av vanliga rullar.

 

Med vår Köksrulle 2-lags 32 rullar får du en vit rulle av god kvalitet med hög uppsugningsförmåga. Varje rulle mäter 26 x 14 cm. Denna köksrulle säljs i kartonger med 32 stycken. I kartongen finns 8 förpackningar med 4 rullar vardera.

 

Du kan också få Toalettpapper 2-lags 64 rullar Svanenmärkt i bra 2-lags kvalitet. Pappret är Svanenmärkt och rullarna är i standardstorlekar. Tack vare Svanenmärkningen kan du vara säker på att du får toalettrullar utan skadliga och onödiga kemikalier. Du får 8 x 8 rullar i en kartong, totalt 64 rullar.

Handdukspapper

Handdukspapper i dispenser är en både hygienisk och ekonomisk lösning. När vi behöver ett handdukspapper, rör vi bara vid det ark vi använder. Nästa ark ligger orört och klart i dispensern - utan våta fingeravtryck eller vikta hörn. Det innebär att inget papper går till spillo.

 

Du har två alternativ för att köpa handdukspapper av god kvalitet på BASIC CLEAN. Du kan välja Handukspapper 1-lags - vit i skönt mjuk och sugande kvalitet. Det utvikta arket mäter 21 x 24 cm och du får 3000 ark i en påse.

 

Om du vill använda dig av svanmärkta ark, då skall du ta en titt på våra Handdukspapper 2-lags- GREEN Svanenmärkt, framställda av 100 % återvunna fibrer. Dessa ark har en exceptionell uppsugningsförmåga och är av riktigt mjuk och skön kvalitet. Utvikt mäter arket 23 x 23,5 cm och det ligger 3960 ark i lådan.

 

Köp din handdukspappersdispenser på BASIC CLEAN

Oavsett om du väljer den ena eller den andra typen av handdukspapper, kan du hos oss naturligtvis hitta även en riktigt stark och solid Dispenser för handdukspapper, tillverkad av vit, slagtålig plast och lätt att rengöra, i enkel och attraktiv design. Handdukspappersdispensern mäter bara 14 cm i djup, vilket gör att den inte tar särskilt mycket plats.

 

Stora rullar

Om du använder dispenser för toalettpapper och handdukspapper behöver du de stora rullarna. På BASIC CLEAN hittar du dem i flera olika storlekar, så att du enkelt kan hitta just den storlek du behöver för din dispenser. Gemensamt för alla våra rullar är att du får riktigt bra kvalitet, en kvantitet som gör att du inte behöver beställa ofta och framför allt till mycket konkurrenskraftiga priser.

 

Om din dispenser behöver bytas ut eller om du vill ha en komplett uppsättning så att du bättre kan hantera din pappersförbrukning, hittar du naturligtvis också ett bra urval av dispenser i vår butik.

 

Handdukstorkrullar

Om du inte har något stort behov, kan Handdukstorkrulle MINI 1-Lags vara perfekt lösning. Den kan användas i tvättstugan eller i hemmets verkstad och på mindre arbetsplatser och butiker. Rullen innehåller 120 meter papper och är 20,3 cm hög och 12,5 cm i diameter. Du kan naturligtvis köpa till en Dispenser för Handdukstorkrulle MINI i snygg, enkel och rengöringsvänlig design som perfekt passar till en MINI-rulle.

 

Med en Handdukstorkrulle MIDI 1-Lags får du hela 300 meter papper på en rulle, vilket gör den perfekt till områden med många kunder eller personal. Även här har du möjlighet att få en perfekt och robust Dispenser för Handdukstorkrulle MIDI, som, liksom alla våra andra dispensrar, är tillverkad av slagtålig plast.

 

För denna dispenser kan du också använda vår Handdukstorkrulle Green 2-Lags - Svanenmärkt, som är ett extra mjukt och starkt papper och som uppfyller alla standarder för Svanenmärket.

 

Övriga handdukstorkrullar

Hos BASIC CLEAN får du också den välkända Handdukstorkrulle TORK H1 Advanced 2-lags med måtten 150 m x 21 cm och en diameter på 19 cm. Pappret är starkt och mycket absorberande. Produkten är märkt med EU-blomman.

 

Vi saluför också en helt oumbärlig Verkstadsrulle 2-Lags Neutral, avsedda för alla typer av industrier och alla typer av vätskor - inklusive olja. Den är tillverkad av 100 % nya fibrer, vilket garanterar optimal uppsugningsförmåga och absorbering. Rullen mäter 360 m x 21,2 cm och har en diameter på 27 cm.

 

Toalettrullar

Den minsta Toalettpapper Jumborulle 2-Lags MINI är idealisk för mindre arbetsplatser där förbrukningen är låg. Du får hela 180 meter papper per rulle med en bredd på 9,5 cm och en diameter på 19 cm. Har du behov av en Dispenser för Jumborulle MINI, hittar du den naturligtvis här hos oss på BASIC CLEAN.

 

Du kan också välja den större Toalettpapper Jumborulle 2- Lags MIDI / MAXI, där du får 380 meter papper per rulle och en omkrets på 27 cm. För detta behöver du en Dispenser för Jumborulle MIDI / MAXI, som har en större diameter än MINI-versionen.

 

Precis som med de stora handduksrullarna har du också möjlighet att köpa våra sköna, mjuka och Svanemärkta Toalettpapper GREEN Jumborulle MIDI / MAXI Svanenmärkt, när det skall vara både miljövänligt och mjukt.

 

© Basic Clean - All Rights Reserved