Desinfektion

Hos BASIC CLEAN hittar du ett stort urval av olika aktuella produkter till desinfektion. Alla våra produkter är användningsbara till både företag och privat bruk. Du hittar stora dunkar till företag och mindre flaskor till privatpersonen. Dessutom finner du ett stort urval av dispensers i riktigt bra kvalitet och snygg design till både handtvål och desinfektionsmedel.

Visa som Rutnät Listvy

18 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida

Desinfektionsmedel till privatpersonen, butiken eller arbetsplatsen

 

Du hittar flera professionella och väldigt effektiva desinfektionsprodukter i vårt stora sortiment. Produkter som inte bara bör användas i kristider, där okända virus skenar, utan även i vårt vanliga vardagsliv där produkterna ger ett bra och ibland nödvändigt skydd för både barn och vuxna.

 

Har du behov för desinficering av större ytor som också ska rengöras – det kan vara matsalsbord, industrikök eller annat, ta då en titt på vår egen helt fantastiska BASIC CLEAN Desirens, som är en kombinerad rengörings- och desinfektionsprodukt. En absolut oumbärlig produkt med massor av användningsområden – även i privata hushåll.

 

Behöver du kunna regelbundet desinficera ytor på diskar, inventarier, bord eller övrigt så är vår effektiva och säkra BASIC CLEAN Ytdesinfektion på sprayflaska ett måste för dig. Med denna professionella spray kan du snabbt och enkelt säkerställa virus- och bakteriefria ytor precis där du har behov av det.

 

Spraya och torka ytan efteråt med en testad, godkänd och effektiv antibakteriell mikrofiberduk så är du säker på att du inte sprider nya bakterier eller virus med en vanlig trasa.

 

Dessutom hittar du många olika produkter till handdesinfektion, bland annat vår BASIC CLEAN Handdesinfektionsgel 85%. Här får du en riktigt bra och professionell produkt till helt rätt pris. På den kan det sättas en pump till 1 liters flaskor eller så kan den hällas över i mindre och kanske lite finare pumpflaskor om du så önskar.

 

Produkter till väskan – för extra skydd i det offentliga rummet

 

Det kan faktiskt vara en riktig stor trygghet att ha ett par effektiva produkter i väskan när det kommer till handdesinfektion. Du kan inte alltid vara säker på att alla ställen har desinfektion, därför är det smart att ha med sig sin egen i väskan.

 

Hos BASIC CLEAN erbjuder vi en liten, händig handsprit i flytande geléform, i samma goda kvalitet och sammansättning som används på sjukhusen. Handdesinfektion Gel 75 ml är perfekt till väskan och samtidigt otroligt effektiv. Den är enkel att dosera så du ska slippa att råka fylla hela handen.

 

Du har även möjlighet att införskaffa dig en härlig och multifunktionell desinfektion på spray som kan användas både till händer, tangentbord, kundvagnshandtag, textilier och mycket annat. Flaskan är på 150 ml och svarar till en mindre deodorant i storleken. Du kan spraya i ena handen och fördela desinfektionen på den andra handen.

 

Om du gärna vill ha en effektiv produkt som inte tar upp så mycket plats – till de dagar du inte har en stor väska med dig – så har vi på BASIC CLEAN framställt en helt perfekt lösning till dig. För med BASIC CLEAN Desinfektionsservetter kan du desinficera både händer, handtag, toalettsitsar och allt annat du kommer i närheten av. Släng i ett par stycken i barnens skolväskor, i partnerns jackficka och i bilens handskfack – så är hela familjen redo.

 

Louise har gjort en informativ liten video där hon både visar och berättar om de många användningsområdena för denna lilla smarta och effektiva servett, som kommer i en smart dispenserlåda, så det är lätt att plocka på sig ett par servetter på väg ut genom dörren. Låter du dispensern stå framme blir det lätt en vana för hela familjen att ta med sig ett par servetter.

 

 

Munskydd

 

Hos BASIC CLEAN har vi valt kvalitet framför billiga munskydd som inte når upp till den önskade skyddsnivån. Därför kan du, hos oss, köpa munskydd i typ II kvalitet eller bättre.

 

Du hittar supersöta barnmunskydd i kvalitettyp III, i tre lagers skydd. Du kan välja mellan en rosa modell med söta små katter på eller en ljusblå med små hundar och hundben på. Så kan du vara säker på att dina barn är välskyddade.

 

Du kan även skydda dig själv och andra vuxna med samma typ II munskydd i den välkända ljusblå färgen.

 

Är du själv, eller någon i din familj eller umgängeskrets, extra utsatt på grund av sjukdom eller ålderdom har du möjlighet att köpa samma munskydd typ IIR som sjukvården använder. Den är medico-godkänd och erbjuder därför extra högt skydd där behov finns.

 

Gör desinficering tillgängligt och lätt för dig och andra

 

Vi har alla vår helt personliga tillgång till, hur och hur ofta vi önskar att använda oss av desinfektionsmedel – både för vår egen och andras skull.

 

Som helt vanlig privatperson kan du enkelt ha en liten spray eller gel stående framme så besökare har möjlighet att desinficera sina händer innan de slår sig ned hos dig.

 

Som butiksägare bör du ge dina kunder samma möjlighet. Det är bra service att visa omsorg för sina kunder som helst vill desinficera sig innan de besöker dig. Vill du gärna göra det till ett krav att dina kunder desinficerar sina händer, skriv då en vänlig och omsorgsfull lapp och sätt den på sidan av desinfektionen.

 

På större arbetsplatser bör det definitivt vara en möjlighet för alla anställda, kunder, gäster eller leverantörer att kunna sprita av sig när de känner behov för det. Som arbetsgivare visar det att du bryr dig om de dina anställdas olika behov – som de helt säkert kommer att värdesätta högt.

 

Det råder inget tvivel om att coronapandemin har förändrat vår förståelse för hur farligt ett virus kan vara och att vi inte är immuna mot allt som kommer vår väg.

 

Låt oss därför ta väl hand om både varandra och oss själva – både nu och i framtiden.

© Basic Clean - All Rights Reserved