MASKIN AVKALKNINGSMEDEL - INTROERBJUDANDE

Den nya produkten Maskinrengörings - avkalkningsmedel hjälper dig att rengöra och avkalka dina hushållsapparater och maskiner på ett enkelt och effektivt sätt. Denna pr... Læs mere
Special Price 74,83  SEK 59,86  SEK SPARA 12% Regular Price 84,97  SEK
SKU
bc016

Den nya produkten Maskinrengörings - avkalkningsmedel hjälper dig att rengöra och avkalka dina hushållsapparater och maskiner på ett enkelt och effektivt sätt.

Denna produkt är för dig som vill hålla dina maskiner i toppform och samtidigt förlänga deras livslängd.

Den professionella produkten är tillverkad exakt för jobbet, vilket innebär att den rengör effektivt + tar bort och löser upp envisa kalk- och mineralbeläggningar snabbt och enkelt.

Det råder ingen tvekan om att rengöring och avkalkning av dina hushållsmaskiner och apparater är avgörande för att både bibehålla optimal prestanda och förlänga deras livslängd.

Med andra ord. 

Det du får här är en effektiv produkt som gör jobbet åt dig, och som kan användas till exempelvis: 
- Din tvättmaskin
- Din diskmaskin 
- Din kaffemaskin
- Din vattenkokare 
- M.m., m.m.

Maskinrengörings - avkalkningsmedel är den ultimata lösningen för dig som vill få jobbet gjort så enkelt och effektivt som möjligt. 

Produkten är framställd för att vara högeffektiv och är därför extremt kraftfull och snabb för att uppnå perfekta resultat. 

Personligen gillar jag att jag kan se till att mina maskiner fungerar optimalt och inte slits ut och går sönder på grund av tråkig smuts och kalkbeläggningar.

Produkten avlägsnar dessutom dålig lukt.

Allt du behöver göra är att hälla lite av produkten i dina maskiner, köra ett regelbundet program och låta produkten göra jobbet åt dig ♥︎


Jag gör allt jag kan för att ge råd och vägledning när det gäller korrekt användning av mina produkter.

Därför kan du läsa alla säkerhetsanvisningar som är kopplade till denna produkt noggrant här: klicka här

Och om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss ♥︎

 

 

© Basic Clean - All Rights Reserved