Toalettrengöring

Hos BASIC CLEAN hittar du allt du behöver för en effektiv rengöring av din toalett.

 

När du handlar hos oss får du noga utvalda produkter som är testade av rengöringsexperten och ägaren av BASIC CLEAN, Louise Grønhøj. Detta är din garanti för att du får rengöringsartiklar som passerat de höga kvalitetskrav vi har på alla våra artiklar och produkter.

Visa som Rutnät Listvy

12 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida

Toalettrengöring

Vår BASIC CLEAN Toalettrengöring är den enda produkt du behöver för att utföra en effektiv rengöring av din toalett.

BASIC CLEAN Toalettrengöring utmärker sig genom att ha ett högt innehåll av effektiva syror som krävs för att ta bort mörka ringar och otrevliga fläckar i toaletten.  

Vårt sortiment av rengöringsartiklar riktar sig både till professionell rengöring och till rengöring i privata hushåll.

 

BASIC CLEAN Toalettrengöring håller vad den lovar

 

BASIC CLEAN Toalettrengöring är en av våra mest efterfrågade produkter, helt enkelt för att den håller vad den lovar.

Med vår toalettrengöring får du bukt med de mest ingrodda kalklagringarna och du kan, utan ansträngning, förvandla din toalettskål så den ser ut så gott som ny.

Se Louises video ”Så tar du bort mörka ringar i toaletten” HÄR

 

Säg farväl till mörka ringar i toaletten och välkomna en skinande ren toalettskål.

 

Med BASIC CLEAN Toalettrengöring och BASIC CLEAN Toalettrengöring GREEN kan du effektivt ta bort fula avlagringar i din toalettskål med produkter som även används av professionella rengöringsföretag.

I en värld där tid är pengar och fritiden är knapp finns det ingen anledning att spendera onödigt mycket tid på städning. Det är därför förnuftigt att välja rengöringsprodukter som är baserade på en sammansättning av aktiva ämnen som faktiskt fungerar och gör en skillnad.

 

Vår toalettrengöring innehåller en speciell sammansättning av syror som är vad som gör produkten så snabbverkande. Det är också det höga innehållet av syror som försäkrar dig om att även de mest envisa beläggningarna löser upp sig och du blir kvar med en skinande ren toalettskål.

 

Så här använder du BASIC CLEAN Toalettpimpsten

Tillsammans med vår effektiva toalettrengöring och kalkrengöring är BASIC CLEAN Toalettpimpsten ditt viktigaste vapen i kampen mot avlagringar i toaletten. Pimpstenen förser dig med en särskilt effektiv metod mot tjocka avlagringar i din toalettskål, även de mest envisa.

Detta kan låta som en slitsam behandling av din toalettskål men det är faktiskt en ytterst skonsam metod för borttagning av smuts och kalk, detta då toalettpimpstenen löses upp tillsammans med avlagringarna och därefter enkelt kan tas bort med en vanlig toalettborste.

 

Se Louise använda den smarta toalettpimpstenen HÄR

 

TIPS

För att uppnå en skinande ren toalett kan du använda BASIC CLEAN produkter och följa Louises 3 goda råd och se din toalettskål förvandla sig mitt framför ögonen på dig.

  1. Börja med att tömma vattenlåset på vatten med hjälp av en toalettborste. Det ger de mest optimala förutsättningarna för att toalettrengöringsmedlen ska fungera så bra som möjligt.

 

  1. De aktiva ämnena i BASIC CLEAN Toalettrengöring respektive BASIC CLEAN Kalkrengöring är aktiva och verksamma i högst 15 minuter. (Eller så länge de brusar). Du får därför inte bättre resultat av att låta produkten verka längre. Upprepa istället behandlingen om behov kvarstår.

 

  1. Använd en toalettpimpsten till de mest envisa beläggningarna.

 

Stort toalettpaket som riktar sig till både företag och privatpersoner

 

Med BASIC CLEAN:s stora toalettpaket får du produkter i professionell kvalitet som är utformade för att göra rengöringen så enkel som möjligt för dig.

I det stora rengöringspaketet får du både:

 

Båda produkterna har hög syranivå vilket är hemligheten bakom deras effektivitet.

Eftersom vi gärna vill erbjuda dig valmöjligheten, så har vi även båda produkterna i en GREEN-utgåva som är svanmärkt.

Utöver detta får du även:

  • Toalettpimpsten
  • 1 sprayhuvud som kan monteras på toalett- och kalkrengöringen
  • 2 mikrofiberdukar

 

Med BASIC CLEAN stora toalettpaket får du en paketlösning med professionella produkter och tillbehör till ett lågt pris.

 

Professionella BASIC CLEAN-tillbehör som du bör ta en närmare titt på

 

Oavsett vilket rengöringsarbete du ska utföra så är det gynnsamt att ha ordning på utrustningen.

Det handlar alltså inte endast om att välja professionella rengöringsmedel utan även om att ha de rätta tillbehören. Rätt tillbehör underlättar arbetet för dig och försäkrar dig om att du uppnår bästa möjliga resultat.

Väljer du Toalettpaketet så har vi sett till att du får med ett par fantastiska mikrofiberdukar.

En BASIC CLEAN mikrofiberduk är ovärderlig när du gör rent. De är otroligt slitstarka, kan tvättas i 90 grader och kan användas både torr och våt.

Detta gör mikrofiberduken till ett must-have. Både när det gäller rengöring av badrummet, köket och resten av bostaden.

En BASIC CLEAN toalettborste ska inte bortses ifrån när toaletten ska få sig en ordentlig omgång. Vår toalettborste finns i färgerna svart och vit. Det är en kraftig borste som tåls att användas.

© Basic Clean - All Rights Reserved