ELEKTRISK LUDDBORTTAGARE

Mycket effektiv elektrisk luddborttagare från Cecotec för textiler som t.ex. kläder, möbler, gardiner, dynor, kuddar m.m. Supersmart elektrisk luddborttagare som hjälper... Læs mere
192,27  SEK 153,82  SEK
SKU
IMP05510

Mycket effektiv elektrisk luddborttagare från Cecotec för textiler som t.ex. kläder, möbler, gardiner, dynor, kuddar m.m.


Supersmart elektrisk luddborttagare som hjälper dig att fräscha upp kläder, möbler, gardiner, kuddar o.s.v.

Den lilla maskinen får dina material att se helt nya ut igen.

Ärligt.

Den här lilla elektriska luddborttagaren överraskade mig helt enormt, för jag hade aldrig föreställt mig att den kunde ge så bra resultat.

På nolltid tar den bort alla fula luddigheter och spår av slitage och lämnar ytan ren som den var helt ny.

Den är helt enkelt imponerande.

Och jag älskar upplevelsen av att kunna piffa upp något gammalt och fult på det sättet. Som du kan se i min video såg min blus ut som en helt ny blus igen. 

Den här lilla och smarta uppladdningsbara luddborttagaren tar enkelt och effektivt bort fula ludd från dina kläder och möbler. Och den drivs av elektricitet (inte batterier), vilket gör att den lätt kan laddas och ger dig mycket lång drifttid. 

Med sitt stora blad på 5 cm skär den bort ludd snabbt och effektivt och lämnar din textil nästan som om den vore ny.

En laddning ger dig 45 minuters drifttid. Behållaren som samlar upp ludden rymmer 45 ml. Du kan förresten tömma den enkelt med en enkel klick.

Den här klädrakapparaten, textilrakapparaten, klädrullen, antiluddmaskinen (kärt barn har många namn) är ett "måste" i varje hem.

Jag är mycket imponerad över den ❤︎ 

OBS! Denna produktnyhet har varit mycket populär och nästa leverans är på väg. Men för att vara på den säkra sidan kan det vara ungefär 7 dagars leveranstid. Om du beställer andra produkter tillsammans med din beställning kommer de att levereras tillsammans när luddborttagaren åter finns i lager.

 

© Basic Clean - All Rights Reserved