Rekvisita

Rekvisita, tillbehör, utrustning - kärt barn har många namn. I den här kategorin hittar du alla de saker som gör städningen ännu enklare och lättare för dig. BASIC CLEAN har samlat alla de bästa rekvisitan som du kan ha nytta av vid dina olika städuppgifter.

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-20 av 89

Sätt fallande sortering
Sida
per sida

Hinkar och golvrengöring

På BASIC CLEAN hittar du hinkar i flera olika storlekar och utföranden. Vi har exempelvis den supersmarta och utrymmessnåla BASIC CLEAN Hopfällbar hink 10 liter, som kan fällas ihop. Modellen är försedd med ett handtag och finns även i en 5-litersversion. Båda är perfekta för dem som inte har så mycket förvaringsutrymme. Använd den även i husvagnen, bilen eller var du än behöver en hink då och då.

 

Använder du en mopp när du tvättar golv? Oavsett om du tvättar små eller stora ytor kan en hink med hjul vara ett bra sätt att undvika alltför tunga lyft när du flyttar hinken. Här bör du investera i en praktisk och funktionell BASIC CLEAN Golvhink m/ galler 22 liter, där gallret för att avlägsna överflödigt vatten från moppen ingår. Du kan köpa till BASIC CLEAN Hjul till golvhink och så har du en hink på hjul.

 

Låt vår rengöringsexpert och ägare Louise Grønhøj visa dig det mest optimala sättet att tvätta dina golv här. Louise har 3 viktiga tips för en perfekt golvtvätt:

 

  1. Överdosering av tvål ger golven ett tråkigt, klibbigt och fett utseende
  2. Byt tvättvatten med jämna mellanrum så att du inte tvättar med smutsigt vatten.
  3. Tvätta golvet i åttor, på så sätt kladdar du inte ut smutsen runt på golvet

 

Om du är smart väljer du hela BASIC CLEAN Golvpaket Totalt, som ger dig allt du behöver för att få en ny och effektiv rutin för golvtvätt. Du sparar mycket pengar på det totala paketet. Kom ihåg att om du vill ha hjul på din hink skall du köpa hjul tillsammans med paketet.

 

Dammborstar för alla behov

Bra och funktionella sopborstar eller dammdukar kan göra städningen mycket enklare. Du behöver inte krypa runt på golven, stolar, bord eller stegar för att komma åt dammet tack vare rätt dammdukar i ditt hem - eller företag.

 

Låt oss börja med en klassiker som skiljer sig genom att vara tillverkad av ull i stället för syntetiskt material. Med BASIC CLEAN Dammvippa i ull från Vikan du kan enkelt och effektivt avlägsna damm från hyllor och fönsterbänkar.

 

Om du behöver avlägsna damm på hög höjd kan du ta en titt på våra BASIC CLEAN Lång dammvippa 2,5 meter. Med sin smarta teleskopfunktionen kan du lägga till 2,5 meter till din egen höjd, inklusive den utsträckta armen. Se Louise visa dig hur enkelt du kan hantera trappor, tak och bjälkar.

 

Du kan också skaffa dig en unik och böjbar BASIC CLEAN Dammvippa, med bra längd, så att du enkelt kan ta dammet ovanpå skåp och alla andra ställen där en flexibel dammborste gör jobbet bäst.

 

Håll ordning med magnetiska hållare och klädkrokar

På BASIC CLEAN hittar du ett brett urval av snygga klädkrokar och hållare som med hjälp av starka motmagneter superenkelt och lätt och som antingen kan fästas direkt på metall eller monteras med självhäftande tejp. Inga fula skruvhål och du kan enkelt ta bort hållaren eller kroken när du behöver den. Använd dem precis där du behöver dem.

 

Med BASIC CLEAN Kökshandukshållare i rostfritt stål kan du enkelt hänga upp dina kökshanddukar snyggt i köket. Du kan också använda den till de fina små gästhanddukarna i badrummet eller i tvättstugan. Dessutom kan du även hänga den i din garderob för att hålla ordning på dina halsdukar.

 

Den multifunktionella BASIC CLEAN Magnetkrok till bilen är faktiskt inte bara användbar för att montera en liten avfallspåse i bilen. Du kan använda den överallt där du behöver en krok - utan att borra några hål. Utnyttja till exempel utrymmet i kvastskåpet genom att montera några stycken för alla smågrejer som annars inte kan placeras i skåpet på bästa möjliga sätt.

 

Du kan titta på här, där Louise visar hur snabbt, enkelt och lätt det är att sätta ihop den här fina BASIC CLEAN Magnetisk disktrasehållare i svart plast. Och din disktrasa har äntligen hittat sin fasta plats i diskhon.

 

Enligt samma princip kan du enkelt hitta plats i handfatet för både svamp och borste med denna smarta lösning BASIC CLEAN Magnetisk svamp- och borsthållare grå. Den håller både borsten och svampen snyggt och prydligt, vilket gör att du därmed kan hålla din bänkskiva ren och snygg. Modellen finns också i svart.

 

Fönstertvätt - enkelt och effektivt

Du vet säkert hur svårt det kan vara att tvätta fönster med ett rent och streckfritt resultat. På BASIC CLEAN kan du lätt hitta all bra utrustning som gör fönsterputsning till en barnlek.

 

När du tvättar dina fönster behöver du rekvisita av god kvalitet. Du behöver en BASIC CLEAN Fönstertvätt 25 cm. och en BASIC CLEAN Fönsterskrapa 25 cm., de utgåvor du hittar här på BASIC CLEAN är av professionell kvalitet för ännu bättre resultat. Komplettera med en hink med tvålvatten och en torr, ren trasa eller mikrofiberduk.

 

Om du vill ha lite insiderinformation för att göra din fönsterputsning ännu enklare kan du ta en titt på instruktionsvideo, där du får ultimata tips för helt rena och streckfria fönster.

Du hittar också många andra rekvisita, t.ex.

  • Masker, andningsskydd och skyddsglasögon
  • Pumpar och dispensrar
  • Kvastskaft och kvastar
  • Strykbräda till skåp
  • Klämmor och tvättpåsar
  • Avkalkare för dina vattenkranar
  • Flaskrensare och flaskborstar i alla storlekar

 

Ta en titt på det stora urvalet här på BASIC CLEAN - hos oss hittar du alltid effektiva, robusta och professionella produkter.

© Basic Clean - All Rights Reserved