Plast, säckar och påsar

På BASIC CLEAN kan du handla påsar och säckar i många olika varianter. Du kan hitta allt från stora sopsäckar till små fryspåsar. Den gemensamma nämnaren för vårt urval är att kvaliteten är absolut högsta och priset lägsta. Du kan köpa påsar i flera olika storlekar samt i de mängder du har behov av.

Visa som Rutnät Listvy

10 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida

Plast, Säckar och Påsar

 

Avfallspåsar

De mindre och medelstora plastpåsarna används överallt där det krävs enkel och hygienisk avfallshantering. För papperskorgar på arbetsplatsen vid skrivbordet, för avfallsbehållare i kök och matsal i privata hem - bara i mindre skala.

 

BASIC CLEAN saluför påsar i de storlekar som passar i vanligaste avfallsbehållare och papperskorgar.

 

Du kan få helt fyrkantig Hink- och avfallspåse KLAR plast 50 x 50 cm, som rymmer 20 liter. En rulle innehåller 50 påsar och förpackningen innehåller 28 påsar.

 

Om du sorterar avfall har du möjlighet att köpa påsar i två olika färger - svart och grön. Med Hink- och avfallspåse SVRT och GRÖN 52 x 45 cm  kan du se till att alla lägger sina sopor i rätt påsar. Här får du en låda med 25 förpackningar, som var och en innehåller 2 rullar i olika färger. Varje rulle innehåller 25 påsar.

 

Om du behöver en lite större påse, då är Hink- och avfallspåse KLAR plast 50 x 60 cm lösningen för dig. Denna påse rymmer 30 liter och du får 50 påsar per rulle. Lådan innehåller 32 rullar.

 

Vår största modell är Hink- och avfallspåsar KLAR plast 60 x 86 cm. Påsen rymmer 50 liter och det finns 40 påsar på rullen. Här får du 28 rullar per låda.

 

Kontakta oss gärna om du är tveksam

Behöver du hjälp med att ta reda på vilken storlek du behöver? Mät din behållare och skriv eller ring till oss. Vi träffas på telefon varje vardag mellan kl. 9.00 och 13.00. Ring till oss på +46 31-360  82 00 eller skriv till oss på [email protected].

 

Sopsäckar

De stora avfallssäckarna är användbara för stora mängder avfall. Du kan enkelt fästa dem på din städvagn och samla allt avfall i en enda stor säck.

 

De är oumbärliga även i hemmet, där du kan använda säckarna för att lätt samla in avfallet efter en studentfest, lösa löv och häckklipp i trädgården eller andra saker.

 

BASIC CLEAN saluför Sopsäck SVART plast eller Sopsäck KLAR plast, därmed kan du själv välja just den modell som passar bäst dina ändamål.

 

Fryspåsar

På BASIC CLEAN har vi en riktigt bra fryspåse i flera olika storlekar. De är alla godkända för livsmedel och klarar temperaturer mellan -30 C och +40 grader C.

 

Du hittar dem i genomskinlig plast med ett skrivfält så att du alltid kan se vad du tar ut ur frysen. Fryspåsar Livsmedelsgodkända välj storlek är tillverkade av LDPE och du bör vara medveten om att materialet försämras vid temperaturer över +70 grader C.

 

Fryspåsarna finns i storlekarna 4 liter, 6 liter, 10 liter och 15 liter. Det innebär att du har många möjligheter att frysa både små och stora portioner.

 

Madamepåsar

Om du har toaletter för kunder eller anställda måste du naturligtvis se till att det finns en möjlighet att göra sig av med hygienartiklar. Du kan välja att sätta en liten soptunna på toaletten, men om du behöver en lösning som är både hygienisk och platsbesparande kan du installera en liten, robust väggmonterad ställning för Madamepåsar 500 st. i låda,  lätt och hygieniskt att sätta på och ta av.

 

På BASIC CLEAN kan du naturligtvis köpa även Stativ för Madamepåsar. Den är lätt att använda med en hand och försluter ordentligt när den är stängd.

 

Komplettera med effektiva produkter för desinfektion

Säckar och påsar används ofta i kök, matsalar och badrum. Det är också i dessa områden som mikroorganismer, bakterier och virus är vanligast. Därför kan det vara en bra idé att investera i desinfektionsprodukter som dödar mikroorganismer och gör det mycket lättare för dig att förebygga både infektioner och sjukdomar bland dina kunder och anställda.

 

Om du vill att de skall vara både enkla och effektiva, då skall du ta en titt på våra superanvändarvänliga BASIC CLEAN Ytdesinfektion 1 L inkl. spray. Du sprayar bara produkten och torkar över med en vanlig, ren trasa. Det blir inte mycket lättare.

 

Vi upplever ett mycket stort intresse för den här produkten från både företag, offentliga institutioner och privatpersoner och det är vi väldigt glada över. För som vår rengöringsexpert Louise Grønhøj säger om produkten:

 

“Detta ytdesinfektionsmedel är inget annat än genialt. Ännu en produkt som bevisar att effektiv rengöring inte behöver vara svårt, besvärligt eller tidskrävande.”

 

Du kan använda den närhelst du tycker att det är förebyggande och nödvändigt, t.ex.:

  • Inventarier
  • Handtag
  • Bord
  • Toaletter

 

Ja, listan kan göras oändlig och sprayen är perfekt för alla de ställen, där det befinner sig en massa människor.

 

Om det skall vara ännu lättare och kanske i en storlek som lätt får plats i en väska eller i bilen. Då borde vår Desinfektion på sprayflaska 150 ML vara det bästa valet för dig. Den desinficerar både dina händer och de ytor som har behov av det. Det är absolut eminent i offentliga utrymmen, till exempel följande:

 

  • Hyrbilar
  • Toalettsitsar
  • Skötbord
  • Handtag på korgar och vagnar

 

När du väl har provat den, är den helt oumbärlig.

© Basic Clean - All Rights Reserved