Allrengöring

Här hittar du städprodukter för en enkel och effektiv grundstädning. Alltså rengöringsmedel för den mer krävande grundstädningen, som att rengöra ett fett kök, ytor som ska målas, trädgårdsmöbler och överhuvudtaget städuppgifter som kräver en mer noggrann rengöring. Det är en bra idé att använda grundstädarna tillsammans med extra varmvatten, eftersom värmen från vattnet kan hjälpa städarna att arbeta ännu mer effektivt.

Visa som Rutnät Listvy

8 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida

Allrengöring

I kategorin allrengöring hittar du ett bra och effektivt urval av rengöringsmedel som du kan använda för de mer grundliga och krävande rengöringsuppgifterna. Det kan exempelvis vara rengöring av ytor som skall målas eller feta köksluckor som behöver en grundlig rengöring. Här hittar du också extra alkaliska specialprodukter, som enkelt klarar av även de mest utmanande rengöringsuppgifterna - både när det gäller företagsstädning och mindre rengöringsuppgifter i privata hem.

 

Grundrengöring - krävande uppgifter på det enklaste sättet

BASIC CLEAN saluför endast de bästa och mest effektiva produkter för grundrengöring. De kan användas både för professionell städning i t.ex. storkök eller produktionsföretag och för städning i privata hem.

 

Hos oss har du möjlighet att köpa mycket effektiva kvalitetsprodukter, oavsett om du städar åt andra eller om du nöjer dig med att städa hemma.

 

Vårt urval har noggrant valts ut av vår egen städexpert Louise Grønhøj, som du kanske har sett på TV, där hon då och då ger tips för att göra rengöringen enklare.

 

Läs vidare för att få kunskap och användbara tips om grundrengöring och vilka rengöringsmedel du har behov av.

 

Allrent

Den otroliga och helt oumbärliga BASIC CLEAN Allrent blir din nya och effektiva hjälpreda när du behöver städa grundligt. Den lämpar sig för mer krävande uppgifter där du behöver ett starkt alkaliskt rengöringsmedel som lätt löser upp fett och smuts. Det är till exempel användbart när du behöver

 

 • Rengöra ditt kök
 • Rengöra ytor som skall målas
 • Rengöra trädgårdsmöblerna
 • Rengöra övriga ställen där det finns behov av en grundlig rengöring

 

BASIC CLEAN Grundrens är parfymerad och lämnar en behaglig och fräsch doft. Den finns i två olika storlekar och du kan få stora rabatter vid stora inköp.  Produkten lämpar sig utmärkt för både mekaniskt och manuellt bruk.

 

 

Allrent Green

Om du hellre vill ha miljövänliga rengöringsmedel som inte är så tuffa mot miljön, är BASIC CLEAN Allrent Green en produkt för dig. Den är dessutom perfekt om du är känslig för doftämnen eller färgämnen.

 

Den har exakt samma goda effekt som BASIC CLEAN Grundrens, men är helt färg- och parfymfri. Den har den välkända svanmärkningen, så du kan vara säker på att du får ett grönt rengöringsmedel.

 

Grundrens Extra

Här får du ett extra starkt rengöringsmedel för din grundrengöring. BASIC CLEAN Allrent Extra lämpar sig utmärkt för professionell rengöring som verkligen kräver effektiva produkter som tar bort även de mest envisa fläckarna.

 

Använd den till

 • Rengöring i storkök
 • Rengöring på produktionsytor
 • Industrirengöring

 

Och andra ställen där det krävs ett starkt och effektivt rengöringsmedel för jobbet. Precis som BASIC CLEAN Grundrens och BASIC CLEAN Grundrens Green, kan du använda den både manuellt och maskinellt.

 

Skurkräm

En bra och effektiv skurkräm är värd sin vikt i guld – i synnerhet när du kan få tag på i BASIC CLEAN Skurkräm som kan användas på många olika ytor. Du kan till exempel använda den för att rengöra

 

 • Tvättställ
 • Keramiska kokplattor
 • Kakel med beläggningar
 • Alla ytor i rostfritt stål
 • Plast - för perfekt uppfräschning

 

KOM IHÅG att använda BASIC CLEAN Skurpulver i samband med vatten - då får du inga repor på ytan.

 

Se Louises video - Det är faktiskt så enkelt som det ser ut.

 

Följ Louises bästa tips för din grundrengöring - och gör det enkelt för dig själv.

 

 • Använd alltid varmt vatten med dina rengöringsmedel för svårare rengöringsuppgifter - det varma vattnet hjälper till att lösa upp fett och envisa fläckar.
 • Köp alltid professionella och effektiva rengöringsmedel som är lätta att använda och som underlättar ditt arbete.
 • Välj dina svampar och trasor med omsorg - det finns effektiva och oumbärliga specialprodukter som du inte vill vara utan när du väl har provat dem.

 

Bra tillbehör som du inte bör undvara för din grundrengöring

Ibland kan trasor och svampar av dålig kvalitet bara göra din rengöring mer besvärligt än de hjälper.

 

När vi använder trasor i vår städning använder vi dem både i vått, fuktigt och torrt tillstånd. Det är viktigt att dina trasor har en god uppsugningsförmåga - det får de när cellulosainnehållet i dem är högt.

 

Du kan få många olika specialtrasor, som alla är utmärkta för olika rengöringsuppgifter.

 

Detsamma gäller dina svampar. Den vanliga och välkända universalsvampen avsedd för alla ändamål är inte alltid så lämplig.

 

Då och då kommer du att behöva svampar som kan hjälpa din BASIC CLEAN Skurkräm eller de där irriterande svarta märkena på golv, dörrar och skåpdörrar som är så svåra att bli av.

 

Du kan se hela utbudet av våra fantastiska tillbehör här.

 

Kontakta oss om du är tveksam eller har frågor kring någon av våra produkter

På BASIC CLEAN är vi alltid redo att svara på frågor och ge råd och vägledning om det är något du är osäker på.

Vi är redo att prata med dig alla vardagar mellan 09.00 och 13.00 på telefon +45 70222123. Du kan också skriva till oss på följande adress: [email protected] - vi återkommer till dig så snart vi kan.

© Basic Clean - All Rights Reserved