Borstar

Diskborstar, toalettborstar, nagelborstar, styva borstar, mjuka borstar - ja, i borstvärlden finns det gott om olika borstar att välja mellan. Och här på BASIC CLEAN kan du vara säker på att de är noggrant utvalda och håller vad vi lovar.  Läs vidare för att ta reda på vilken typ av borste som lämpar sig för vilken typ av städning/rengöring.

Visa som Rutnät Listvy

19 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida

Vardagsborstar för mest förekommande typer av städning

I vardagen kan vi inte klara oss utan de små borstar som gör vårt arbete så mycket enklare. I köket behöver du både en hård diskborste för grytor och fat med fastbrända matrester och en mjuk diskborste för vanlig disk eller de fina glasen som inte tål maskindisk. Bra skursvampar är också helt oumbärliga när vi talar om borstar i köket.

 

Även badrummet och framför allt toaletten kräver en toalettborste för att hålla det snyggt och inbjudande. Då och då kan du behöva ett litet mirakel som kan avlägsna kalk och missfärgade avlagringar i toaletten som orsakas av det kalkhaltiga vattnet, ockrat som finns på många ställen och de bakterier och mikroorganismer som omedelbart sätter sig i avlagringarna.

På BASIC CLEAN kan du hitta exakt det som kan ge dig en fin och ren toalett tillbaka, nämligen den helt underbara toalettstenen, som med hjälp av vatten ger dig ett glänsande resultat.

 

De små men nödvändiga borstarna är oumbärliga. Varken den effektiva nagelborsten som fixar smutsen under fingernaglarna eller den oumbärliga sugrörsrensaren 3 st., till de hållbara och återanvändbara sugrören som lyckligtvis har sin plats i allra flesta kök. De 3 olika storlekarna är grupperade på en ring så att du alltid har dem - plus att du kan använda dem för att rengöra de små munstyckena på din kaffemaskin.

 

Allroundborstar med många användningsområden

Bra allroundborstar som kan användas för många olika rengöringsuppgifter och som ger dig full valuta för pengarna. Här är borstarna inte förbehållna ett enskilt område, utan kan användas på alla ställen där det är meningsfullt och gör arbetet både enkelt och effektivt för dig. På vissa ställen är det inte möjligt att komma åt med en vattenslang, på andra ställen är det inte önskvärt med mycket vatten - oavsett vilken städuppgift det än gäller, BASIC CLEAN har den perfekta borsten för dig.

 

En borste med vattenbehållarsystem gör att du effektivt kan rengöra med tvålvatten från en hink. Sänk bara ner borsten i hinken så suger den upp vattnet på mycket kort tid och är redo att skrubba där det behövs skrubbas. Om du behöver nå höga höjder kan den supersmarta och effektiva teleskopborsten med vattenbehållare vara perfekt, när du inte har en vattenslang till hands. Den rengör enkelt till exempel din

 

  • Husbil
  • Husvagn
  • Hästvagn

 

Eller något annat där du skall kunna städa på hög höjd också. Det kan vara undersidan av träterrassen på första våningen eller kanske taket på skjulet i trädgården.

 

När golvet i tvättstugan bär spår av vintervädret eller när träterrassen behöver rengöras ända ner till botten före vårens impregnering, behöver du en hårdför  golvskrubbare 28 cm, som kan avlägsna även de tuffaste beläggningarna. Den kan enkelt skruvas fast på alla handtag och tar liten plats när den har gjort sitt jobb och skall förvaras tills den skall användas igen nästa gång.

 

Speciella borstar som sparar både ansträngning och hårt arbete

Kalk kan vara hårt mot duschkabinen och dess inventarier. Mögel och andra oönskade mikroorganismer kan snabbt byggas upp i kalkavlagringar, vilket kan kräva mycket arbete att ta bort. Använd den helt underbara och effektiva Sonic Scrubbers när du behöver rengöra badrumsfogarna eller ta bort avlagringar runt armaturerna, där det annars är nästan omöjligt att komma åt. En effektiv maskin som gör jobbet åt dig och ger dig ett resultat som du aldrig hade drömt om.

 

Dessutom slits inte skrubben ut när borstmunstyckena är slitna. Här köper du helt enkelt en Sonic Scrubbers allround tillbehörspaket, med 3 nya munstycken. Och kom ihåg att vi inte har någon köp- och slängkultur - alla produkter är väl testade, solida och professionella produkter som håller länge. Titta på den här videon för att se hur lätt det är att använda den lilla skrubben med massor av kraft. Det är en maskin som du inte vill vara utan när du väl har sett vilka resultat den kan ge.

 

 

Borstmunstycken som klarar av alla uppgifter

På BASIC CLEAN har du möjlighet att köpa munstycken till din Nilfisk dammsugare - du har även möjlighet att köpa effektiva och professionella dammsugare. Dessutom har Louise valt ut några speciella munstycken med borstar som kan lösa alla utmaningar.  Om du har husdjur i hushållet känner du till problemet med djurhår på soffan eller i bilen. Med et

pälsmunstycke för dammsugare kan du enkelt hantera även de mest envisa hårstråna, vilket är hur enkelt som helst med ett pälsmunstycke. Munstycket passar perfekt på alla dammsugare med en standardrördiameter på 32-35 mm. Dessutom gör den koniska utformningen att den passar helt tätt.

 

I bilen kan det vara något av en utmaning att komma in i alla små utrymmen och trånga ställen där en vanlig dammsugarslang inte kommer åt. Detsamma gäller bakom värmeelementen eller andra små håligheter i hemmet. Med en bildammsugarmunstycke, lång, platt och flexibel, och med borstar som enkelt tar bort spindelväv och envist damm, blir alla jobb på svåråtkomliga ställen en barnlek. Inga fler lapplösningar eller uppfinningar som tar tid och kanske inte riktigt ger dig det resultat du hoppades på.

 

Som ser, hittar du borstar för alla uppgifter hos oss. Om du är osäker på vilken borste du skall köpa eller om du behöver råd finns vi på telefon varje vardag mellan kl. 9.00 och 13.00. Ring oss på +45 70 22 21 23 och vi hjälper dig på vägen.

© Basic Clean - All Rights Reserved