Tvätt

På BASIC CLEAN hittar du flera produkter för din dagliga tvätt. Tvättmedlen är supereffektiva och professionella och kan användas av privata hushåll, tvättstugor i bostadsrättsföreningar eller andra ställen, idrottsföreningar och företag med mera. Produkterna är alla lätta att använda och gör ett ytterst grundligt arbete.

øjvask lige herunder.

Visa som Rutnät Listvy

15 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida

Inget mjukmedel med BASIC CLEAN

Du hittar inga mjukmedel hos oss, och det är av goda skäl. Mjukmedlet har en funktion - att göra kläderna mjuka och väldoftande. Å andra sidan gör mjukmedel ingenting för dina kläder, sängkläder, handdukar och handdukar.

 

Den tar bort sugförmågan från dina handdukar, kökshanddukar och dukar. Samma sak gäller för dina svettabsorberande löpar- och sportkläder. Dessutom sliter mjukgörarna i mjukmedlen på kläderna i onödan. Det kemiska innehållet i mjukmedel gör det svårt att bryta ner det i naturen, så det är långt ifrån miljövänligt.

 

Använd i stället färglös hushållsättika (utan socker!) om du inte kan leva utan mjuka handdukar och sängkläder.

 

BASIC CLEAN tvättmedel utan parfym

På BASIC CLEAN har du möjlighet att köpa tvättmedel utan tillsatt parfym. Detta ger många fördelar när det gäller både parfym- och doftallergier.  Dessutom är det verkligen trevligt att du kan bära rena och fina kläder utan att de luktar något som kanske inte riktigt harmonierar med dina dofter. 

 

BASIC CLEAN Tvättmedel 5 kilo är ett tvättmedel av bästa kvalitet. Den är parfymfri för att gynna allergiker och alla andra som bara vill ha rena, fläckfria kläder utan parfymerad doft. Du kan använda tvättpulvret för både hand- och maskintvätt. Dessutom passar den perfekt till både vita och färgade kläder. Tvättpulvret levereras i en praktisk hink med plats för ett doseringsmått.

 

BASIC CLEAN specialprodukter som du inte kan vara utan

Vår städ- och rengöringsexpert och ägare Louise Grønhøj har utvecklat några underbara små specialprodukter som är omöjliga att leva utan när du väl har provat dem.

 

De kan ta bort gamla och svettiga lukter och smuts från dina kläder - men de kan också utföra en rad andra krävande uppgifter som inte har något med tvätt att göra. Läs vidare när vi avslöjar alla de extra rengörings- och kemtvättalternativ som du får med dessa produkter.

 

BASIC CLEAN Sportrengöringsmedel

Som titeln antyder är detta vår egen unika BASIC CLEAN Sportrengöringsmedel 1 liter, som effektivt och professionellt tar hand om de kläder som bara behöver lite extra, men välbehövlig uppfräschning.

 

Den unika sammansättningen av anjoniska tensider, tvålar, parfymer och enzymer gör produkten supereffektiv. Du kan använda den för handtvätt eller använda den i en maskin - precis som en vanlig flytande tvål. Tvätta kläderna i samma temperatur som du normalt skulle tvätta i och voila - doftande, vackra och rena kläder.

 

Läs vad Louise säger om BASIC CLEAN Sportrengöringsmedel här. Det råder ingen tvekan om att detta är en produkt som är lite utöver det vanliga.

 

Och som Louise säger: “Alla förtjänar att få tillgång till ett så fantastiskt och effektivt tvättmedel som detta.” Så om du har kläder som faller in under denna kategori, lägg detta fantastiska tvättmedel i din varukorg och se fram emot resultatet.

 

BASIC CLEAN Desinfektionsrengöringsmedel

Denna produkt är ursprungligen avsedd för att desinficera köket. MEN …… BASIC CLEAN Desinfektionsrengöringsmedel 1 liter har så många användningsområden att den verkligen har sin plats i samband med tvätten. Dess desinficerande effekt kan helt AVLÄGSNA dålig lukt från dina kläder och skor. Den lukt som inte går att åtgärda kommer från mikroorganismer som aktiveras om och om igen av din kroppsvärme - oavsett hur bra, hur länge och hur noggrant du tvättar dina kläder.

 

Du kan enkelt avlägsna mikroorganismerna helt och hållet med Desinfektionsrengöringsmedel. Ta en titt här, där Louise förklarar hur enkelt det är att få bort gammal, svettig och sur luft från både sport- och arbetskläder. Titta på videon för att få ett superviktigt tips som hjälper dig att lyckas varje gång.

 

Du kan till och med få ett paketerbjudande med både Sportrengöringsmedel och Desinfektionsrengöringsmedel - så att du kan hantera alla problem med lukt, smuts och fläckar. Du kan kolla in paketet här, där Louise också ger dig ett användbart svar på när du ska välja den ena eller den andra produkten - och varför det är en bra idé att ha båda specialprodukter tillsammans med ditt BASIC CLEAN Tvättpulver.

 

BASIC CLEAN tillbehör till tvätt

Är du trött på att plastklädnypor går sönder hela tiden, bara man tittar på dem? Ersätt dem med BASIC CLEAN Träklädnypor, får du både hållbara och starka klämmor samtidigt som du väljer en miljövänlig produkt. Om du är en av dem som tycker att klädnypor av trä blir fula och svarta på nolltid beror det förmodligen på att du låter dem hänga på klädlinan i alla typer av väder. Träklädnypor är framställda av obehandlat trä, och därför kommer konstant eller långvarig fukt att resultera i svarta beläggningar som faktiskt är mögel.

 

Om olyckan redan har inträffat, lägg dem i en BASIC CLEAN Desinfektionsrengöringsmedel lösning och skrubba dem en stund med en BASIC CLEAN Nagelborste eller en BASIC CLEAN Diskborste hård. Låt dem lufttorka och låt dem inte ligga på tvättlinan över natten. På så sätt ser de fina, starka och effektiva ut under lång tid.

 

Du kan också behöva en bra och hållbar BASIC CLEAN Tvättpåse med dragkedja eller kanske några få. Använd dem på känsliga tyger som silke, satin eller ull. På så sätt slipper du den tråkiga och tidskrävande processen att tvätta för hand och kan överlåta arbetet till din tvättmaskin - se bara till att du väljer rätt program för dina olika känsliga tyger. 

© Basic Clean - All Rights Reserved