Nyheter

Här kan du se alla våra senaste produkter. Ägaren och rengöringsexperten Louise Grønhøj är alltid på jakt efter rengöringsprodukter och tillbehör som verkligen gör skillnad. Oavsett om det är tillägg till våra egna serier eller inte - du hittar alla nyheter här. Det är definitivt värt att hålla ett öga på denna kategori, i synnerhet om du också tycker om effektiv rengöring.

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-20 av 89

Sätt fallande sortering
Sida
per sida

Alla nyheter är goda nyheter på BASIC CLEAN

Vi känner alla till det gamla talesättet att inga nyheter är goda nyheter - lyckligtvis är det inte fallet på BASIC CLEAN. När man älskar, som vi gör, bra, professionella, effektiva, dryga och helt igenom unika rengöringsprodukter och alla fantastiska tillbehör som gör jobbet ännu enklare - ja, då är alla nyheter goda nyheter.

 

Därför lönar det sig för dig som konsument och användare att hålla ett öga på alla nya produkter som landar på BASIC CLEAN. Vi kan lika gärna avslöja att allt inte kommer igenom Louises nålsöga och hennes hårda kvalitetskontroll. När allt kommer omkring, värdesätter vi kvalitet och funktionalitet när vi tar in nya produkter. Detta gäller både vårt eget märke - BASIC CLEAN och produkter från andra märken.

 

Vi vet att våra kunder återkommande handlar av oss eftersom vi alltid levererar rengöringsprodukter och tillbehör av högsta kvalitet - varje gång. Och vi kommer att fortsätta att göra det - livet är helt enkelt för kort för dåliga och ineffektiva rengöringsprodukter!

 

Funktionella tillbehör är en fröjd att få tag på

En del av våra nya produkter är tillbehör, eftersom vi ser en brist på dem. Därför är bra och funktionella tillbehör efterfrågade. Det är exempelvis våra Dispensrar, som kan användas för både Flytande tvål, Handdesinfektionsmedel och Papper.

 

Eller vårt stora urval av Trasor, svampar m.m., som också innehåller de unika produkter som verkligen underlättar våra rengöringsuppgifter. Här hittar du till exempel den oumbärliga Mirakelsvampen eller den fantastiska Antibakteriella Microfiberduken, som eliminerar och avlägsnar så mycket som 99,9 % av bakterierna med hjälp av silverjoner.

 

Gå på jakt i vårt stora urval av snygga och funktionella Rekvisita, där du hittar massor av möjligheter för att göra de allra flesta rengöringsuppgifter mycket enklare - särskilt när du använder de effektiva rengöringsprodukterna från BASIC CLEAN.

 

Glöm inte våra “gamla” produkter

I vår värld är en gammal produkt en bra produkt. Om det inte fanns någon efterfrågan på produkten skulle den med största sannolikhet tas bort. På BASIC CLEAN blir de flesta av våra rengöringsprodukter och rekvisita gamla. De gör det helt enkelt för att de fungerar - så hos oss är det bra att bli gammal.

 

Om du vill ta en titt på de produkter som många av våra kunder köper om och om igen, ta en titt på kategorin Mest populära, Här hittar du många av våra gamla produkter, som fortfarande lever och mår bra och förmodligen är mer aktuella än någonsin tidigare.

 

Vi kan ge dig ett litet smakprov på några av de effektiva produkter som våra kunder är mycket nöjda med, det rör sig bland annat om

 

 

Dessutom är vårt ständigt ökande urval av Miljövänliga rengöringsmedel en av de mest populära kategorierna. Här hittar du massor av Svanenmärkta rengöringsmedel som är lika effektiva som de vanliga versionerna.

 

Bli en av de första som får veta när det finns spännande nyheter i butiken

Visste du att du kan anmäla dig till Louises nyhetsbrev, där du automatiskt blir uppdaterad om alla spännande nyheter som hittar vägen till vår webbshop? Allt du behöver göra är att ge oss din e-postadress och vi kommer att skicka nyhetsbreven till dig.

 

Det följer med några fler bra saker med din prenumeration, för du får mycket mer än bara meddelanden om våra nyheter sedan sist. Louise är en erfaren rengöringsexpert som vet vad som händer i städvärlden och att de olika årstiderna erbjuder olika uppgifter som kräver effektiva rengöringsprodukter.

 

Se också fram emot att få fantastiska tips och knep, de underbara och informativa videorna, de mycket speciella erbjudandena och naturligtvis alla nya produkter direkt i din inkorg.

 

Du registrerar dig enkelt genom att bläddra ner till botten av sidan - där hittar du fältet där du skall fylla i din e-postadress.

 

Följ oss på sociala medier och få alla Louises städtips

Du kan följa BASIC CLEAN på både Facebook och Instagram om du också använder dig av sociala medier. Om du väljer det ena eller det andra är helt upp till dig. Du kan också följa oss på båda dessa sidor, då är du åtminstone väl täckt när det gäller bra tips och tricks, extraordinära erbjudanden eller spännande nyheter i butiken.

 

Vi lägger regelbundet ut både bra instruktionsvideor och många tips och tricks för att göra din städning enklare. Och naturligtvis kan du hålla utkik efter både bra erbjudanden och spännande nyheter.

 

Louise älskar rengöringsmedel - ja, det är sant och det är vad våra sidor i sociala medier heter. Du hittar oss här på Facebook och här på Instagram.  När du väljer att följa oss här kommer våra inlägg direkt till ditt flöde - det kan inte bli mycket enklare än så. Du kan ta del av våra nyheter på bussen eller tåget, under din lunchrast eller när det passar dig bäst.

© Basic Clean - All Rights Reserved