Dispensers

Hos BASIC CLEAN finner du ett stort urval av dispensers till papper, tvål eller handsprit som är perfekta till de platser där det kommer och går många människor. Det kan vara allt från industrikök, gästtoaletter på restauranger och kaféer, behandlingsrum eller matsalar – till grovköket eller badrummet där hemma när det ska vara enkelt, snyggt och bakteriefritt.  

Visa som Rutnät Listvy

11 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida

Minska risken för smittspridning med dispensers

 

Det är inte bara den pågående corona-pandemin, som startade under 2020, utan också alla övriga virus och bakterier, som går att minimera med bra och korrekt handhygien. Särskilt nyttiga är dispensers på platser där många människor använder dem.

 

När du sätter ett par dispensers med handtvål och desinfektionsmedel på arbetsplatsens allmänrum, som till exempel badrummen och matsalen, kan du förebygga eventuell smittspridning från en sjuk medarbetare. Samma princip gäller på matställen, institutioner, skolor och andra platser där det rör sig många människor.

 

På sådana platser bör det även hänga en pappersdispenser, därför att en handduk som används av många blir snabbt en virus- och bakteriehärd.

 

Hitta din dispenser till pappersprodukter

 

BASIC CLEAN erbjuder flera olika modeller till både handdukspapper och toalettpapper. Fördelen med att använda en dispenser är att den är mer hygienisk i och med att användaren inte behöver röra vid vare sig rullen eller dispensern för att få pappret.

 

Du kan till exempel välja en BASIC CLEAN Dispenser till pappersrulle MIDI som passar till en handdukspappersrulle i storlek midi. Modellen finns också i en mindre utgåva, den rymmer en storlek ”mini”-pappersrulle. Du har även möjlighet att välja en BASIC CLEAN Dispenser till pappersark, där användaren tar ett ark åt gången. Den är både ekonomisk i drift och ytterst användarvänlig.

 

Du finner även ett par funktionella och användarvänliga toalettrullehållare. Den minsta modellen BASIC CLEAN Dispenser till jumborullar MINI passar bra till toaletter på mindre arbetsplatser där den dagliga användningen är jämn och enhetlig. Har du behov av lite tyngre grejer, till de platser där det är mycket aktivitet och långa dagar, finns det också en storebror till MINI och det är BASIC CLEAN Dispenser till jumborullar MIDI/MAXI som har plats till mycket större rullar.

 

Köp enkelt det rätta pappret till din dispenser

 

Dispenserna till toalettpapper rymmer jumborullar i storlek mini respektive midi/maxi. Du kan hos BASIC CLEAN få vita rullar i båda storlekar – Toalettpapper Jumborulle MINI eller Toalettpapper Jumborulle MIDI/MAXI. Den stora rullen har du även möjlighet att köpa i vår BASIC CLEAN GREEN-serie som är vår miljövänliga produktserie. Om du gärna vill ge vår miljö en hjälpande hand, välj då Toalettpapper GREEN Jumborulle MIDI/MAXI i 100% oblekt återanvänt fiber och som självklart är Svanmärkt.

 

Till dina handdukspappersdispenser kan du välja både de helt vanliga rullarna eller arken, beroende på vilken dispenser du använder. Även här har du möjlighet att välja gröna och Svanmärkta produkter. Här får du enkelt en överblick över hela sortimentet av pappersrullar och -ark.

Hitta de bästa dispenserna till handtvål och handdesinfektion

Dispensers till rengöring och desinfektion av händer blir mer och mer vanligt. På många arbetsplatser är de permanenta inventarier då dem betydligt minskar smittorisken ifall en medarbetare omedvetet bär runt på virus eller bakterier. På det viset kan både smittspridning och sjukfrånvarande minskas.

Samma princip gäller i storcenter, på restauranger och kaféer, i sporthallar, ja till och med där hemma för privat bruk som en extra hygienisk och förebyggande åtgärd.

Välj till exempel en supersmart BASIC CLEAN Dispenser Handfri till desinfektionsmedel som är sensorstyrd och går på helt vanliga batterier. Med denna modell är användaren över huvud taget inte i kontakt med dispensern. Dessutom är dispensern ekonomisk i drift då den doseras helt automatiskt och endast i nödvändig mängd.
Du sätter helt enkelt bara ner en flaska desinfektionsmedel som Handdesinfektion 1 liter till handfri dispenser i dispensern, stänger och låser den och så är den klar till användning – enklare och mer hygieniskt än så blir det inte.

Ska du använda en dispenser i en miljö där behov finns för att till exempel kunna desinficera händerna, så ta en titt på denna BASIC CLEAN Dispenser i stål som är av samma modell som används på landets sjukhus.
Den är användarvänlig och praktisk och är perfekt designad till Handdesinfektionsgel 1000 ml med pump som enkelt och nyckelfritt byts ut när det är dags för en ny flaska.

Du har även möjlighet att köpa ett riktigt funktionellt och snyggt set som du kan ha handtvål respektive handdesinfektion i. Funktionen i dessa behållare, som fås i två storlekar är lite annorlunda. I Dispenser till tvål / desinfektion 750 ml – påfyllningsbar och lillebrodern Dispenser till tvål / desinfektion 375 ml – påfyllningsbar sitter det nämligen en behållare som kan fyllas på. Det betyder att det är fritt fram på alla hyllor när du ska välja handtvål och handdesinfektion.

Hos BASIC CLEAN ger vi dig möjligheten att investera i BASIC CLEAN Dispenserpaketet inkl. tvål och desinfektion med en väsentlig besparing. Vår rengöringsexpert Louise Grønhøj visar dig här vad du får med i paketet. Det är helt klart ett erbjudande du inte bör missa.

Sätt din egen prägel på din dispenser från BASIC CLEAN

 

Alla våra slutna dispensers levereras i en snygg, stilren och neutral design. Det betyder att du enkelt och obesvärat kan sätta din logga på dem. Du kan också skriva ett par ord om fördelarna med att tvätta och sprita händerna.

 

Dessutom är de glatta ytorna otroligt lätta att rengöra – här kan det vara till extra stor fördel att använda BASIC CLEAN Desirens 1 liter till rengöringen. På det viset kan du nämligen minimera förekomsten av mikroorganismer som virus och bakterier på själva dispensern och hålla området sterilt. Använd gärna den helt unika Mikrofiberduk Antibakteriell 40 x 40 cm rosa, med bakteriehämmande egenskaper och dokumenterad effekt.

 

Det råder inget tvivel om att de slutna dispenserna erbjuder ett mer hygieniskt och säkert sätt att både tvätta och desinficera händerna på. Detsamma gäller för pappersdispenserna där pappersarket endast rörs av personen som använder det.

© Basic Clean - All Rights Reserved