BLIV FORHANDLER

Som återförsäljare på Basic Clean ingår du i ett härligt återförsäljarteam, där du fokuserar på att ge råd till Basic Cleans nya kunder så att de köper rätt städprodukter och utrustning.

Vill du sälja våra fantastiska produkter?

Som återförsäljare presenterar du våra produkter självständigt och du sköter all försäljning till dina egna affärspartners. Självklart ska du själv beställa hem dina varor och stå för försäljningen av det.

Vi klär dig
Al info. och filmer som finns på de olika produkterna finns på hemsidan med en detaljerad genomgång av produkten och dess användning. Louise Grønhøj visar hur man använder rengöringsmedel och städutrustning och du får status som expert på städning, vilket kommer att innebära att du möter kunderna elegant och välutbildad med stor professionalism och expertis. Har du frågor eller annat kan du alltid hänvisa till kundtelefonen 

Förtjänst
Att vara återförsäljare på Basic Clean är extremt flexibelt och kan lätt passa in på dina andra jobb. Du har en stor möjlighet att skapa en bra inkomst och det är bara dina personliga insatser som avgör hur mycket extra pengar du vill tjäna. Detta övervägs även om du är egen företagare och kan se att försäljning av Basic Clean-produkter kan vara gynnsam för ditt företag.

Vem är du?
Vi skulle väldigt gärna vilja ha dig, ev. är egen företagare och har eget företag men kan se att Basic Clean-produkterna kan ge dig en liten inkomst bredvid. Att du presenterar produkterna korrekt och förmedlar rätt info. om de olika produkterna.


Territorium
Basic Clean är redan en leverantör i hela Norden , och du kan därför vara var som helst i Sverige, Norge eller Danmark.


Kärlek
Louise Grönhöj

 


Om du är intresserad, kontakta Ricco Busk på [email protected]

 

© Basic Clean - All Rights Reserved