Mest populära

Här hittar du alla produkter som de flesta av våra nöjda BASIC CLEAN-kunder älskar. Det är en bra guide för dig som är helt ny kund hos oss. Vår städ- och rengöringsexpert Louise Grønhøj ser till att webbutiken har ett stort urval av både rengöringsprodukter och rekvisita som effektivt och enkelt ger dig perfekta städresultat du aldrig trodde var möjliga. Se de mest populära produkterna här.

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-20 av 26

Sätt fallande sortering
Sida
per sida

Vad är det som gör våra produkter så populära?

På BASIC CLEAN vill vi göra våra kunders rengöringsuppgifter så enkla som möjligt - med supereffektiva och koncentrerade rengöringsprodukter som är riktade för jobbet. Det handlar också om att erbjuda produkter till ett pris som alla har råd med.

 

Dessutom har Louise ägnat en hel del av sin tid åt att ta fram korta instruktionsvideor där våra kunder får se hur effektiva både produkterna och rekvisitan är. Filmerna finns här på vår webbplats och ger dig en enkel och visuell metod för dina rengöringsuppgifter.

 

Gör din städning till en barnlek med hjälp av populära BASIC CLEAN produkter

På BASIC CLEAN saluför vi bara effektiva och ändamålsenliga rengöringsprodukter. Louise garanterar en strikt kvalitetskontroll, både när vi utvecklar produkter för vår egen BASIC CLEAN serie och när vi tar in existerande produkter i vårt sortiment.

 

Det är din garanti för att du aldrig kommer att köpa några dåliga produkter från oss som inte gör jobbet som utlovat. När du tänker på hur många ineffektiva rengöringsmedel du har använt under årens lopp, blir det förmodligen en hel del pengar.

 

Hos oss på BASIC CLEAN är du i trygga (och rena) händer. För att framgång med din städning är vår framgång. Vi vill ha glada och nöjda kunder som fortsätter att köpa alla sina rengöringsprodukter och all bra rekvisita från oss. Och det gör de bara om våra produkter håller vad vi lovar.

 

Paketlösningar från BASIC CLEAN är mycket efterfrågade

Många av våra kunder är mycket nöjda med våra paket, som ger dig antingen

 

  • Ett brett urval av våra produkter
  • Produkter inriktade på en specifik rengöringsuppgift
  • Storinköp av specifika produkter

 

Både företagskunder och privatkunder använder erbjudanden - både för att det finns mycket pengar att spara, men också för att de känner till produkterna och vet att de fungerar.

 

Många nya kunder beställer BASIC CLEAN Intropaket eller BASIC CLEAN Intropaket PLUS, och därmed kan de prova ett varierat urval av våra produkter. Dessa introduktionspaket är också perfekta om du precis har flyttat hemifrån och behöver rengöringsprodukter för att hålla ditt nya hem rent och snyggt.

 

Även vårt BASIC CLEAN Semesterpaket är efterfrågat. Det innehåller allt för familjesemestern - från toalettpapper och hushållspapper till köksrullar, kökshanddukar och fryspåsar, diskmedel och sopsäckar. Se Louise presentera hela innehållet i semesterpaketet här.

 

Så vinner du kampen mot kalken

Ett av de ställen där de flesta människor har tråkiga erfarenheter av städning är när kalk skall avlägsnas från armaturer, glas, kakel och andra ytor. Om du har provat vår BASIC CLEAN Kalkrengöring, då vet du redan varför produkten är en av våra mest populära medel.

 

Vi har tusentals nöjda kunder som använder BASIC CLEAN Kalkrengöring, som enkelt och effektivt tar bort kalk från dina ytor. Louise ger dig en tydlig demonstration hur rengöringsmedlet verkar här.

 

Du kan även köpa ett BASIC CLEAN Kalkborttagningspaket, som innehåller flera olika saker - bland annat en Vattenkranavkalkning, som helt enkelt är ett litet mirakel och som hur enkelt som helst tar bort kalk från dina kranar - utan att du behöver lyfta ett finger. Ta reda på mer om vad som finns i paketet här.

 

Äntligen ett ugnsrengöringsmedel som håller vad det lovar

Att rengöra ugnen är näst intill en traumatisk upplevelse för många människor. För hur mycket vi än skrubbar och skurar och vilka medel vi än använder, lyckas vi aldrig få ugnen helt ren. Vissa människor tar till gammaldags huskurer eller andra hemmagjorda blandningar, som inte heller fungerar.

 

Stanna upp och ta en närmare titt på Köp UGNRENS (Se video) på Basicclean.se, som faktiskt ger dig full valuta för pengarna. Här får du ett ugnsrengöringsmedel som inte helt eliminerar användningen av arbete, men som håller det till ett minimum. Det är helt enkelt en produkt som fungerar och tar bort all smuts, brända matrester och fett från din ugn.

 

Det finns definitivt en anledning till att BASIC CLEAN ugnsrengöringsmedel är bland våra mest populära produkter - och det är för att det fungerar effektivt! Du borde se Louise i aktion, där hon visar och berättar hur enkelt det faktiskt kan vara att rengöra din ugn utan frustration och irritation över att resultaten uteblir. Se mer här.

 

Specialprodukter som nästan gör jobbet åt dig – och våra kunder älskar dem

På BASIC CLEAN hittar du bra och effektiva specialprodukter - både när det gäller specifika rengöringsprodukter, som t.ex. våra  BASIC CLEAN Ytdesinfektion med spray, som lämnar dina ytor fina och rena och fria från både bakterier och virus.

 

Även när det gäller bra utrustning är specialprodukter mycket efterfrågade. Vi kan se detta i vår eminenta Dammsugare Handhållen PROF från Cegotec, som ligger långt före de allra flesta handdammsugare på marknaden. Du kan se det själv i Louises video här.

 

Om du behöver hjälp med ett rengöringsproblem, är du alltid välkommen att ringa eller skriva till oss!

Har du någon städuppgift där du inte riktigt får det resultat du vill ha? Då kan du kontakta oss på BASIC CLEAN med förtroende, för vi finns här för att hjälpa våra kunder. Louise har många års erfarenhet av att välja rätt produkter och rekvisita för en viss städuppgift. Hon har också många användbara tips och tricks för att göra städningen ännu enklare, som hon gärna delar med sig av.

 

Du kan ringa oss alla vardagar mellan 9.00 och 13.00 på telefon +45 70222123 eller skriva när som helst på dygnet till [email protected].

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Basic Clean - All Rights Reserved