Universalrengöring

På BASIC CLEAN hittar du ett brett urval av effektiva rengöringsprodukter för allmän allsidig städning. De rengöringsmedel som du hittar här kan användas på alla vattenbeständiga ytor. Allrengöringsmedlen löser upp vanlig smuts och smuts snabbt och effektivt. Du hittar flera olika rengöringsmedel för allrengöring, beroende på vad du behöver rengöra. Läs vidare för djupgående information och särskilt användbara tips från vår egen städ- och rengöringsexpert Louise Grønhøj.

Visa som Rutnät Listvy

12 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida

Gör din dagliga städning effektivt - med universella produkter från BASIC CLEAN

Alla våra effektiva och ändamålsenliga allroundrengöringsprodukter lämpar sig för både kommersiell och hushållsrengöring.

 

För dem som lever av att städa finns BASIC CLEANs eget sortiment av produkter som gör sig av med smuts och annat snabbare och effektivare än vad du är van vid. Professionella produkter som håller exakt vad de lovar.

 

För dig som behöver bra produkter för daglig allsidig städning i hemmet kan du börja njuta av tanken på professionella rengöringsprodukter som gör din städning nästan till en barnlek.

 

Lär dig mer om de många effektiva allrengöringsmedlen och välj dina egna favoriter.

 

BASIC CLEAN Universalrengöringsmedel - vanlig eller grön

Universalrengöringsmedel är ett universellt rengöringsmedel som effektivt rengör alla vattenbeständiga ytor.  Den kan användas för både manuell och maskinell rengöring. Du kan använda den på bord, stolar, dörrar, golv och andra ytor som behöver göras rena.

 

Du kan få rengöringsmedlet i en vanlig version som lämnar en mild och fräsch doft i det rengjorda rummet. Du kan också välja Universalrengöringsmedel Green, som är vår svanmärkta version av det vanliga Universalrengöringsmedlet.

 

Om du är en miljömedveten konsument eller om du städar för ett företag som vill ha miljövänlig städning är vår BASIC CLEAN Universalrengöringsmedel Green perfekt för dig. Den är lika effektiv som vår vanliga version.

 

Med BASIC CLEAN Universalrengöringsmedel  får du ett mycket effektivt universalrengöringsmedel för allsidig rengöring. Oavsett om du väljer den vanliga eller den gröna versionen. Du har också möjlighet att få en extra rabatt när du köper större kvantiteter.

 

Universalrengöringsmedel med BASIC CLEAN Skurkräm

Här får du en oumbärlig produkt för allsidig rengöring. Det finns nästan ingen uppgift som BASIC CLEAN Skurkräm inte klarar av - det gäller både professionell städning och privat städning i hemmet.

 

Kom ihåg att fukta ytan med lite vatten innan du börjar skrubba, så att du inte får repor på ytan. Du kan använda krämen vid:

 

 • Rengöring av handfat
 • Rengöring av keramiska hällar
 • Rengöring av ämnen i rostfritt stål
 • Rengöring av kakel och klinkor med fula beläggningar

 

Ta en titt på rengöringsexperten Louise Grønhøjs guide till en skinande ren diskbänk med hjälp av BASIC CLEAN Skurkräm

 

Som Louise säger: Det är din nya bästa vän - när det gäller rengöring!

 

BASIC CLEAN Desinfektionsrengöringsmedel

I dessa tider är det ofta nödvändigt att desinficera efter rengöring. Med BASIC CLEAN Desinfektionsrengöringsmedel kan du slå två flugor i en smäll, eftersom denna produkt både rengör och desinficerar. Det gör det möjligt att tillhandahålla desinficerade ytor i de rum eller områden där du vill vara helt säker på att alla bakterier är borta. Till exempel

 

 • Kök
 • Badrum
 • Tvättstuga
 • Matbord
 • Kantinen
 • Omklädningsrum

 

BASIC CLEAN Desinfektionsrengöringsmedel kan mycket mer än att ombesörja för rena och bakteriefria ytor.

 

Känner du till problemet med sport- eller arbetskläder som, oavsett hur ofta du tvättar dem, alltid luktar svett, rök eller annat obehagligt. Du kanske har samma problem med dina skor.

 

Har du mögel, mjöldagg eller alger på kakel och fogmassa i badrummet, på fönsterbrädan eller på trädgårdsmöblerna?

 

Desinfektionsrengöringsmedel är svaret på dina utmaningar, för med sin svamp- och bakteriedödande effekt eliminerar medlet många av de problem som vi upplever i vardagen.

 

Se hur städspecialisten Louise Grønhøj guidar dig genom att desinficera illaluktande kläder. Spetsa öronen extra hårt i slutet av videon, där hon delar med sig av ett viktigt tips till dig.

 

De små specialsvamparna från BASIC CLEAN gör underverk

Jag tror att vi alla känner till envisa fläckar och beläggningar som inte vill försvinna, trots oändliga mängder tvättmedel och lika mycket svett. Det kan vara allt från märken från mörka gummisulor till bränd mat i grytor eller på grillgallret.

Ta bort envisa fläckar med BASIC CLEAN Mirakelasvamp

Vår effektiva lilla mirakelsvamp kan verkligen göra mirakel. Den tar bort praktiskt taget alla typer av envisa fläckar, t.ex.

 

 • Makeuprester
 • Smuts på vita skosulor
 • Märken från blyertspennor, kulspetspennor eller tusch
 • Mörka märken på alla ytor

 

Ta en titt här, Louise tar lätt som en plätt bort en envis fläck på det vita trädgårdsbordet.

BASIC CLEAN Shine Up Kloss - tar hand om de riktigt svåra fläckarna

Med en BASIC CLEAN Shine Up Kloss kan du avlägsna även de svåraste fläckarna och avlagringarna - även på känsliga, icke-syreresistenta ytor.  Det kan vara

 

 • Kalkbeläggningar i toaletten
 • Fastbrända beläggningar på grillgaller, bakplåtar, grytor och stekpannor
 • Kalk på känsligt kakel

 

BASIC CLEAN Shine Up Kloss är lätt slipande, så använd den när den är våt och tryck inte för hårt när du använder den. Då får du ett superfint och absolut perfekt resultat.

 

Bra tillbehör som gör din allsidiga städning ännu enklare

När du gör din dagliga städning med BASIC CLEAN allrengöringsmedel kan du faktiskt göra din städning ännu enklare.

 

Du kan använda kvalitetstillbehör i form av lämpliga svampar och trasor från BASIC CLEAN-sortimentet. Alla produkter har genomgått Louises rigorösa tester, så du kan vara säker på att de fungerar bra, effektivt och länge. Se vårt stora och breda urval här.

 

 

Louises 4 tips för ännu finare slutresultat

 

 • Läs alltid instruktionerna för korrekt användning och dosering.
 • Öka doseringen något vid behov
 • Använd alltid Mirakelsvamp och Shine up kloss med vatten
 • Avsluta genom att torka av med en torr och ren trasa

 

Voilà - din enkla väg till ett perfekt skinande rent och streckfritt resultat - varje gång.

© Basic Clean - All Rights Reserved