10 GODE GRUNDE TIL AT HANDLE HOS OS

10 goda skäl att handla på Basic Clean

Vi kan komma på många fler goda anledningar till att det är klokt att handla dina rengöringsprodukter hos oss, men vi nöjer oss med att ta de tio främsta. Läs vidare för att ta reda på vad du alltid kan räkna med när du handlar hos oss på Basic Clean.

 

 1. Du är säker på att köpa professionella rengöringsprodukter som håller vad de lovar

Hos oss kan du vara säker på att du köper högkoncentrerade produkter av absolut högsta kvalitet - och till mycket konkurrenskraftiga priser. De håller vad vi lovar och det gäller både våra effektiva rengöringsmedel och alla våra andra rengöringsprodukter.

 

 1. Våra rengöringsmedel och andra rengöringsprodukter är beprövade och effektiva

Louise väljer endast ut de bästa produkterna som har klarat hennes rigorösa tester och som har klarat sig igenom nålsögat. Detta garanterar att du får de mest effektiva produkterna som ger bästa möjliga resultat vid städning/rengöring. Snabbt, enkelt och effektivt - så skall det vara - varje gång.

 

 1. Du kan fritt välja mellan flera olika betalningssätt

Hos oss på Basic Clean kan du välja den betalningsmetod som är enklast för dig. Detta innebär att du har möjlighet att handla professionella rengöringsprodukter enkelt och utan ansträngning - utan att det innebär mycket krångel för dig eller ditt företag.

 

 1. Du har tillgång till massor av videotips som gör din städning mycket enklare

Louise delar gärna med sig av sin enorma kunskap och erfarenhet, vilket har gjort henne till en eftertraktad städ- och rengöringsexpert. Detta är till din fördel, eftersom vår Basic Clean-hemsida är fylld med instruktionsvideor om specifika produkter och rengöringsuppgifter som ger dig de bästa tipsen och knepen.

 

 1. Få ett gratis nyhetsbrev med spännande nyheter och tips för din städning

Om du vill kan du enkelt prenumerera på våra kostnadsfria nyhetsbrev. Då kan du i lugn och ro läsa om de senaste produkterna hos Basic Clean, bra erbjudanden och Louises bästa tips för din städning. Och oroa dig inte, vi skickar inte e-post till dig i tid och otid, utan bara när vi har något viktigt att säga.

 

 1. Du har en direkt kontakt med en riktig städ- och rengöringsexpert

Det är alltid betryggande att ha en livlina till en expert och det är precis vad du har här på Basic Clean. Varje vardag mellan kl. 9.00 och 13.00 finns vi på telefon för att hjälpa dig med alla dina frågor om städning. Ring oss på +46 31-360 82 00 eller skriv till oss på [email protected], om det är lättare för dig. Vi svarar så snart vi kan.

 

 1. Vi levererar dina produkter så snabbt som möjligt och till det paketombud eller den adress du väljer

Ofta kan vi leverera ditt köp från dag till dag, beroende på när du beställer. Du kan också välja om du vill att ditt köp skall levereras till ett paketombud eller till din företags- eller hemadress. Det kan helt enkelt inte bli mycket enklare.

 

 1. Basic Clean handlar med både privat- och företagskunder

Om du har ett företag som kräver städning eller ett städföretag där du behöver professionella städ- och rengöringsprodukter eller maskiner, kan du handla dem alla hos oss. Om du är privatperson har du exakt samma möjligheter, eftersom vi arbetar med alla som vill ha kvalitet i sin städning.

 

 1. Många möjligheter till stora mängdrabatter

Det är möjligt att spara en hel del pengar om du handlar stort hos oss. Detta ger dig ett gyllene tillfälle att spara ännu mer på våra redan bra priser.

 

 1. Du hittar oss lätt på sociala medier med bra experttips och ännu bättre erbjudanden

Louise älskar städ- och rengöringsmedel - ja det heter vi faktisk på både Facebook och på Instagram. Man blir ju inte en städ- och rengöringsexpert om man inte har en förkärlek för professionella och effektiva rengöringsprodukter som gör städningen till en barnlek. Ta en titt hos oss för att se alla fantastiska erbjudanden och oumbärliga experttips från Louise.

 

Vi samlar endast på nöjda kunder

Som du kan se finns det många goda skäl att handla rengöringsprodukter hos oss på Basic Clean. Det tycker våra befintliga kunder också - och det är de som gör det möjligt att skicka ut spännande, nya och effektiva produkter på marknaden. Så i höst ger vi dig några extra goda skäl för att bli kund hos Basic Clean - för vi tar hand om dig.

 

 • Gratis frakt vid köp för över 499 kronor
 • Tillgång till fullständiga och detaljerade datablad
 • En supereffektiv och allvetande kundtjänst

 

Ta en titt på vårt stora och breda sortiment här på webbplatsen. Och om du har några frågor till oss är vi redo att svara på dem.

 

© Basic Clean - All Rights Reserved