Städvagnar

En städvagn kan göra många städuppgifter mycket enklare för dig och lämpar sig utmärkt för både professionella städare och privatpersoner. På BASIC CLEAN hittar du ett brett utrval av snygga och funktionella städvagnar som uppfyller alla behov. Läs vidare för att få veta mer om våra snygga städvagnar och svabbvagnar - och få massor av bra tips och tricks.

Visa som Rutnät Listvy

12 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida

Vad är skillnaden mellan en rengöringsvagn och en svabbvagn?

På BASIC CLEAN har vi både rengöringsvagnar och svabbvagnar. Vilken du väljer beror på dina städuppgifter.

 

Gemensamt för båda typer av vagnar är att du kan städa snabbare, enklare och enligt standard med den vagn som lämpar sig bäst för uppgiften.

 

För som vår egen städ- och rengöringsexpert Louise Grønhøj säger: Varför göra städningen svår och tråkig när den kan göras enkelt och effektivt med professionella produkter och utrustning?

 

Läs nedan för mer nyttig information om båda typer av vagnar och ta reda på om din golvtvätt kan bli enklare här Golvtvätt: Så tvättar du enkelt och effektivt ditt golv

 

Städvagn

Med en städvagn från BASIC CLEAN kan du enkelt hantera olika städuppgifter på en gång. Städvagnarna finns i många olika storlekar och utföranden, beroende på hur stor och omfattande din städning är. Eller kanske mer exakt - hur stor och skrymmande du vill att din städning skall vara.

 

Förutom att en städvagn från BASIC LEAN alltid är utrustad med ett golvtvättsystem och en eller flera mindre hinkar för andra typer av städning, kan du välja mellan vagnar som gör det möjligt att

 

 • Samla in avfall

 

 • Samla in och sortera avfall

 

 • Flera mindre hinkar för olika typer av städuppgifter

 

 • Plats för flera olika rengöringsprodukter, trasor och svampar

 

 • Plats för insamling av koppar, glas eller annat

 

Svabbvagn

Ja, det säger sig nästan självklart att en svabbvagn är avsedd för effektiv golvtvätt av stora eller mindre ytor. Det finns vagnar med en eller två hinkar och vagnar med tvåkammarsystem, så att du alltid kan vara säker på att tvätta golvet med rent vatten.

 

På vissa ställen är en elektrisk golvtvätt att föredra, men det finns inte alltid plats för en sådan. En professionell och ergonomisk svabbvagn är mycket bättre än en tung golvhink som måste bäras ofta.

 

Dessutom är våra svabbvagnar delvis tillverkade av återvunnen plast, vilket gör att du inte bara kan tvätta dina golv snabbt och effektivt, du kan också göra det med gott samvete.

 

För dig som dagligen arbetar professionellt med städning

Om du varje dag städar, vet du också att du kan spara mycket tid och arbete om du använder rätt produkter och utrustning. Oavsett om du städar kontor, storkök, restauranger eller lager kan du inte klara dig utan en städvagn.

 

Med en lämplig städvagn kan du hantera flera uppgifter på en gång. Det innebär att du sparar tid, steg, tunga lyft och svett. Det betyder också att din städvagn snart kommer att bli helt oumbärlig för dig.

 

Om du har anställda som städar åt dig ger en professionell städvagn dig många fördelar:

 

 • Snabb och effektiv städning utan spilltid

 

 • Inga tunga lyft eller snedvridningar

 

 • Ergonomiskt korrekt arbetsställning ger dig glada och friska medarbetare

 

 • Mindre risk för sjukdagar

 

Naturligtvis gäller alla dessa fördelar även för dig. Ta exempelvis en titt på våra smarta och funktionella, BASIC CLEAN Professionell städvagn för impregnerade moppar så att du kan både tvätta golv, tvätta ytor och göra andra rengöringsarbeten på vägen.

 

Om du har behov av en städvagn som har plats för avfall och även möjlighet till sortering, då är du troligtvis på jakt efter vår Champion 6 städvagn. Du har plats för 2 sopsäckar och kaffekoppar, glas och tallrikar som måste tas med till köket.

 

Om du verkligen bara behöver en golvvårdsvagn har vi ett stort utrval av dessa smarta vagnar. När du städar professionellt är det viktigt att du tvättar golven i rent vatten. Denna BASIC CLEAN Svabbvagn med 2 hinkar och vertikal press hjälper dig, med de två färgkodade hinkarna har du rent tvättvatten för många fler kvadratmeter. Med den vertikala pressen kan du till och med tvätta golvet utan att bli blöt om fingrar.

För dig som städar hemma

Du kanske inte behöver vår största modell, men om du har ett stort hus med golv som behöver tvättas regelbundet vet du hur mycket tid det tar att bara komma i gång.

 

Många tunga lyft av en fylld hink på golvet och fram och tillbaka till tvättstugan eller badrummet för att byta ut det smutsiga vattnet mot nytt och rent. Inte direkt en önskvärd uppgift för vare sig dig eller din rygg.

 

Med en praktisk liten svabbvagn på hjul kan du utan tvekan göra golvtvätten snabbare, enklare och hälsosammare för dig. Titta till exempel på vår helt fantastiska BASIC CLEAN Liten, praktisk städvagn med golvtvättsystem, där du också har plats för både svamp och trasa, för extra envisa fläckar.

 

Om du vill ha en allt-i-en städvagn för att göra all annan städning samtidigt som du städar golven, kan du också hitta en smart och kompakt modell som passar för hushållsstädning. Ta en titt på vår egen BASIC CLEAN Kompakt städvagn - redo för bruk, vilket verkligen gör städningen så mycket enklare och snabbare - och till och med gjord i ett svep.

 

Köp din städvagn på BASIC CLEAN - det medföljer alltid en mopp

När du investerar i antingen en städvagn eller en golvvårdsvagn från BASIC CLEAN får du en professionell mopp. Moppen består av 3 delar

 

 • Ett snyggt och ergonomiskt teleskophandtag som kan justeras till lämplig höjd
 • En vridbar mopphållare
 • En 40 cm moppduk

 

Det enda du behöver tänka på är att sätta på varmvattnet och ta fram din BASIC CLEAN Golvrengöring och Vård, för att därmed få det helt perfekta och professionella resultatet.

© Basic Clean - All Rights Reserved