Miljövänliga rengöringsmedel

På BASIC CLEAN hittar du allt fler miljövänliga lösningar, både när det gäller hushålls- och företagsstädning. Trots den gröna och miljövänliga märkningen får du fortfarande de välkända och effektiva rengöringsprodukter som BASIC CLEAN är känt för.

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-20 av 22

Sätt fallande sortering
Sida
per sida

BASIC CLEANs gröna linje är Svanenmärkt

Det råder ingen tvekan om att miljövänlig städning är ett ämne som intresserar allt fler människor. Miljöhänsyn spelar en allt viktigare roll i de val vi gör som konsumenter eller företag. Det är logiskt, eftersom vår miljö står på dagordningen för en mer hållbar framtid.

 

Svanenmärket är ett officiellt nordiskt miljömärke som tar hänsyn till produktens hela resa från produktion till konsumtion. Det är faktiskt en av världens tuffaste miljömärkningar, och därför krävs det riktigt bra produkter för att få certifieringen.

 

Du kan därför städa med gott samvete med BASIC CLEANs gröna och miljövänliga rengöringsprodukter, som alla är fria från

 

  • Parfymer
  • Färgämnen
  • Klor
  • Allergiframkallande ämnen
  • Hormonstörande ämnen
  • Farliga och onödiga kemiska tillsatser

 

Välj Svanenmärkt städning med BASIC CLEAN GREEN

Vår städ- och rengöringsexpert Louise Grønhøj har börjat den gröna resan med de rengöringsprodukter som vi använder mest. Det är mycket logiskt. Men resan fortsätter naturligtvis, och du kan förvänta dig att vi på BASIC CLEAN kommer att erbjuda nya och miljövänliga versioner av fler och fler av de effektiva och professionella rengöringsprodukter som vi har i vårt sortiment.

 

Dessutom är, glädjande nog, priser på vår Svanenmärkta gröna linje - BASIC CLEAN GREEN - i stort sett oförändrade - vissa är något dyrare, medan andra är något billigare än den ursprungliga produkten. Alla med samma goda, effektiva och professionella resultat.

 

Se urvalet av BASIC CLEAN GREEN - Svanenmärkt städning med effektiva resultat och gott samvete.

Du behöver inte oroa dig för högre doseringar eller bristande effektivitet när du köper våra BASIC CLEAN GREEN-produkter. Vårt gröna sortiment är lika effektivt som våra vanliga produkter - annars skulle det inte vara någon idé att erbjuda våra kunder grönare och mer miljövänliga rengöringsprodukter.

 

Läs vidare för en kort och informativ introduktion till vår miljövänliga, effektiva och svanmärkta BASIC CLEAN GREEN-serie.

 

BASIC CLEAN GREEN Allrengöring

Vårt GREEN allrengöringsmedel är rengöringsmedel som du kan använda för daglig rengöring på många olika ställen, eller använda för djuprengöring där det behövs lite extra kraft för att få ett tillfredsställande resultat. Du kan använda våra allrengöringsmedel för både manuell och maskinell användning. Du hittar produkterna i flera olika storlekar.

 

BASIC CLEAN GREEN Grundrens är ett starkt alkaliskt rengöringsmedel, vars speciella råvarusammansättning gör det lämpligt för t.ex. tvätt av kök - både industriella och privata. Rengöringsmedlet är effektivt och tar enkelt bort envisa fläckar och smuts för ett perfekt och tillfredsställande resultat.

 

BASIC CLEAN GREEN Unirens kan användas för daglig lätt rengöring. Den kan användas på alla vattenbeständiga ytor. Använd Unirens i alla rum och för de allra flesta rengöringsuppgifter som inte kräver en särskilt effektiv insats. Detta effektiva rengöringsmedel kan också användas för både manuell och mekanisk rengöring.

 

BASIC CLEAN GREEN diskmedel

I de allra flesta svenska hushåll finns det en diskmaskin - detsamma gäller i många företag. Men vi kan inte klara oss utan handdiskmedel. Små mängder diskar vi ofta per hand i diskhon. På BASIC CLEAN hittar du båda versionerna i den gröna versionen med Svanenmärkning.

 

BASIC CLEAN GREEN Handdiskmedel är ett verkligen effektivt och koncentrerat handdiskmedel. Den tar enkelt bort både brända beläggningar och matrester och ger dig ett fint, streckfritt resultat. Återigen kan du välja kvantitet - du kan här välja mellan 1 liter eller 5 liter och få stora rabatter vid stora inköp.

 

BASIC CLEAN GREEN kalkrengöring

Kalk är vår gemensamma fiende nummer 1. Kalk kan få vårt vackra rostfria stål och våra snygga kakel i duschen att se gråa, fula och smutsiga ut på nolltid. Lyckligtvis kan du hos oss alltid få den perfekta lösningen, och nu i en grön och miljövänlig version.

 

BASIC CLEAN GREEN Kalkrengöring är ett starkt och surt avkalkningsmedel som enkelt och effektivt avlägsnar kalk från alla ställen där du har envisa kalkavlagringar som du vill bli av med.

 

Ta en titt här, där Louise visar hur du snabbt, enkelt och effektivt tar bort kalk från din duscharmatur. Det är lika enkelt hemma hos dig!

 

BASIC CLEAN Green toalettrengöringsmedel

Toalettrengöringsmedel finns också med på vår lista över miljövänliga och Svanenmärkta rengöringsprodukter. Toaletter är också utsatta för kalkangrepp, men som om det inte vore nog kan det bildas mörka ränder i toaletten som kan vara svåra att bli av med.

 

BASIC CLEAN GREEN Toalettrengöring är en supereffektiv toalettrengöring med god vidhäftning som löser upp alla beläggningar. Om du har kalkavlagringar kan du använda kalkrengöringsmedlet efteråt.

 

Du kan se hur lätt Louise tar bort både kalk och mörka ränder på toaletten här. La du också märke till den effektiva lavastenen med handtag, ta då en närmare titt på BASIC CLEAN Toalettsten/Pumiesten, som effektivt avlägsnar alla envisa rester av svarta ränder och kalk i din toalett.

BASIC CLEAN GREEN pappersprodukter

Vi har också Svanenmärkta och därmed oblekta pappersprodukter på BASIC CLEAN. Här kan du exempelvis handla

 

 

Det miljövänliga och hållbara valet för både hem- och företagsägare. Eftersom det blekta pappret som vi är så vana vid är blekt med klor, vilket verkligen inte kan anses vara ett miljövänligt val.

© Basic Clean - All Rights Reserved