Golvrengöring

Här på BASIC CLEAN hittar du ett brett utbud av produkter för rengöring av golv. Alla produkter för golvrengöring på BASIC CLEAN är noggrant utvalda av ägaren och rengöringsexperten Louise Grønhøj. Det är din garanti för att alla artiklar har testats grundligt och klarat alla de kvalitetskrav som vi ställer på alla artiklar och produkter.

 

Vår egen högkoncentrerade BASIC CLEAN Golvrent och Vård är den enda produkt du behöver för att effektivt rengöra och vårda dina golv. Den är både mild och mycket effektiv och lämpar sig för alla typer av golv.

Hos oss hittar du produkter för både professionell företagsstädning och för städning i privata hem.

Vores egen højkoncentrerede BASIC CLEAN Gulvrens og Pleje er det eneste produkt du behøver til effektiv rengøring og pleje af dine gulve. Denne sæbe er både mild og særdeles effektiv og egner sig til rengøring af alle slags gulve.

Hos os finder du artikler til både professionel erhvervsrengøring og til rengøring i dit private hjem.

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-20 av 45

Sätt fallande sortering
Sida
per sida

BASIC CLEAN golvrengöring - produkter för privata hem

När du handlar på BASIC CLEAN får du professionella produkter vilka gör din golvtvätt mycket enklare och ger dig fina, rena golv på nolltid. Här hittar du viktiga förnödenheter som t.ex.

 

 • Moppar med teleskopskaft
 • Golvhinkar
 • Moppdukar/mopptrasor

 

BASIC CLEAN ger dig en stor fördel, eftersom du enkelt och utan större ansträngning kan rengöra dina golv med produkter som används av professionella företag också. Om du tycker att detta är lite som att skjuta sparvar med kanoner, tänk efter då på hur ofta du har köpt rengöringsmedel i din lokala livsmedelsbutik, som alla lovade guld och gröna skogar - utan att hålla vad de lovade.

 

BASIC CLEAN ger dig en unik möjlighet att köpa produkter och tillbehör av professionell kvalitet som håller exakt vad vi lovar. Och till priser som alla har råd med. Slut med att slänga ut dyra produkter för att de inte håller vad de lovar och börja använda BASIC CLEANs professionella och effektiva produkter.

 

Läs gärna vidare, för du kommer att få många tips och tricks av Louise och möjligheter att titta på hennes videor om golvrengöring - och du kommer att vara mer än redo att genomföra dina framtida rengöringsrutiner.

 

Köp ett BASIC CLEAN-golvrengöringspaket med stora rabatter

BASIC CLEAN har satt ihop några riktigt fina paket till extra bra priser. Det är den perfekta lösningen för dig som

 

 

 • Precis har flyttat in i ditt eget hem och vill inte ha några halvlösningar.
 • Inte är nöjd med din nuvarande lösning när du tvättar dina golv
 • Vill spara tid på golvrengöring och ändå uppnå ett perfekt resultat.
 • Behöver en optimal och professionell lösning i samband med ditt arbete

 

Nedan kan du se dina möjligheter att spara pengar genom att köpa något av våra golvrengöringspaket. Här får du precis vad du behöver för en snabb, effektiv och professionell golvrengöring med ett optimalt och hållbart resultat.

 

BASIC CLEAN Golvrengöring – professionella produkter för företagsstädning

Om du behöver professionella produkter av hög kvalitet för stora golvytor erbjuder BASIC CLEAN ett brett utbud av produkter, bland annat:

 

 • Dammsugare
 • Ryggdammsugare
 • Golvtvättar
 • Saxmoppar

 

Vi saluför också ett stort urval av moppar, moppdukar/mopptrasor och städvagnar, men du hittar naturligtvis också grundläggande artiklar som sopborstar, golvskrubbar och golvskrapor i vårt breda och professionella sortiment. 

 

Om du ännu inte har använt vår BASIC CLEAN Golvrent och Vård för din golvrengöring, då tycker vi definitivt att du skall prova det. Den unika kombinationen av kvalitetstvål och tensider ger dig en effektiv produkt som kan användas för både manuell och maskinell rengöring av golv.

 

BASIC CLEAN Golvrent och Vård lägger en halvmatt, vårdande film på golvet, vilket särskilt på golv med hög trafik kan underlätta den dagliga rengöringen och ändå ge dig ett mer än godkänt resultat.

 

Du får både glada och nöjda kunder och glada och nöjda medarbetare genom att använda kvalitetsprodukter från BASIC CLEAN som alltid håller vad vi lovar.

 

Så använder du en BASIC CLEAN-mopp för rengöring av golv

Om du inte är en erfaren moppanvändare får du här en effektiv och användbar introduktion till hur du får ett skinande rent golv när du rengör med en mopp.

 

När du tvättar golvet med den justerbara BASIC CLEAN-moppen skal du arbeta i 8-or. Dessa rörelser säkerställer att du inte bara flyttar runt smutsen, utan att du faktiskt samlar in den i moppduken. Om du flyttar moppen fram och tillbaka eller från sida till sida flyttar du bara runt smutsen, vilket gör att dina golv är mer eller mindre är lika smutsiga som när du började.

 

Förutom att försäkra dig om att smutsen samlas på moppen och inte bara sprids över golvet, garanterar denna process också ett perfekt resultat att se på.

 

Louise har gjort en video där du kan se hur hon arbetar i rörelser som påminner om 8-or. Du hittar här även massor av annan bra information om allt från korrekt ergonomi till det finaste och mest skinande rena resultatet.

 

Se själv hur enkelt det är Golvtvätt: Så tvättar du ditt golv lätt och effektivt.

 

Tips för bästa resultat

 

Följ Louises 4 enkla steg för bästa resultat när du rengör dina golv:

 

 1. Arbeta i 8-or och byt mopptrasan mot en ren efter varje 30 m2

 

 1. Byt tvättvatten vid behov - smutsigt tvättvatten ger inte rena golv.

 

 1. Se upp med att överdosera tvål - för mycket tvål gör golven matta och klibbiga

 

 1. Använd en ren, torr mopptrasa för att torka av det rengjorda golvet - för perfekt finish

 

Bonusinformation - använd moppen för att effektivt rengöra innertaket också

Det kan vara svårt att rengöra tak. Och då menar vi inte bara att arbetsställningen kan vara besvärligt, resultatet kan också ofta vara både randigt och ofullständigt.

 

Se videon Rengöring: Lätt tvätt av innertaket, där Louise ger dig tips och tricks om hur du enkelt kan rengöra innertaket med din golvrengöringsutrustning. Enkelt och utan ansträngning, och alltid med skinande rena resultat.

 

© Basic Clean - All Rights Reserved