Trasor, svampar m.m.

BASIC CLEAN har ett stort och brett urval av kvalitetsartiklar inom både trasor, svampar, kökshanddukar och andra tillbehör som passar perfekt till våra effektiva och professionella rengöringsprodukter. De är med och gör arbetet lättare och slutresultatet ännu snyggare. Kvaliteten medför att du kan ha glädje av dina inköp under en mycket längre tid än du är van vid.               

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-20 av 46

Sätt fallande sortering
Sida
per sida

Trasa

Trasor är ett måste i varje hushåll och gärna många av dem då de bör tvättas oftare än vad du kanske förväntar dig. BASIC CLEAN har alla sorters trasor du kan behöva oavsett vilket sorts rengöringsarbete du ska ta dig an.

 

Disktrasa

Disktrasan är nog den sortens trasa som vi allihop använder flest av. En disktrasa i bra kvalitet klarar enkelt av den dagliga rengöringen. Vi använder den till att torka av köksbänken, matbordet, diskbänken och allt möjligt annat när det behövs en avtorkning.

Hos BASIC CLEAN köper du ett paket disktrasor med 100 st. i tre olika färger. Både kvalitet, slitstyrka och uppsugningsförmåga är i toppklass tack vare ett högt viskosinnehåll. Trasorna tål självklart alla rengöringsmedel från BASIC CLEAN-serien.

Mikrofiberduk

Inget hem utan de effektiva mikrofiberdukarna som underlättar rengöringen för dig på otaliga områden. Vi har dem både i veckopaket, i olika storlekar och i flera olika färger, för att även om de ska användas till rengöring, så får dem gärna vara i en färg som vi tycker om.

Se hela sortimentet av de populära mikrofiberdukarna här.

Specialtrasa

Hos BASIC CLEAN vet vi att det då och då behövs en trasa som klarar lite mer än de vanliga trasorna. Därför har Louise Grønhøj hittat en specialtrasa som är fullkomligt oumbärlig efter du prövat den.

Det kan även vara så att du har behov av att kunna avlägsna bakterier från vissa ytor. Det klara vår egen BASIC CLEAN Antibakteriell trasa av med hjälp av silverjoner och har dessutom en dokumenterad effekt på 99,9%.

Eller en helt unik BASIC CLEAN Skrubbtrasa i mikrofiber med linjer av mjuk, repningsfri plast på ena sidan. Se Louise berätta om skrubbtrasans unika egenskaper och många användningsområden här.

 

Svampar

BASIC CLEAN erbjuder ett stort och sortiment av effektiva svampar. Hos oss hittar du svampar till alla ändamål – även svampar du inte visste att du behövde.

 

Universalsvamp

De är välbekanta i alla svenska hushåll, de små svamparna i olika färger som lätt klarar de mest vardagliga och vanliga rengöringsarbetena. Vi säljer dem i förpackningar á 10st i regnbågens alla färger till ett helt klart konkurrensdugligt pris. De tål naturligtvis alla professionella rengöringsprodukter från BASIC CLEANs stora sortiment.

Skursvamp

Skursvampen är mer robust än universalsvampen. Hos BASIC CLEAN kan du få den i två utgåvor. En stor och stark skursvamp med grön överdel med slipkorn och ett superbra grepp till följd av den ergonomiska designen. En stor och fin skursvamp med en vit överdel som lämpar sig superbra till rengöring av grytor, kastruller och pannor.

Du hittar naturligtvis också den välkända rengöringssvampen i stål – eller stålull som det även kallas. Vi erbjuder den i en oöverträffbar kvalitet som varken trådar av sig eller rostar. Använd den till dina grytor, pannor och tallrikar där den lätt tar bort fastbrända matrester. Se Louises video där hon visar hur enkelt det är och, som pricken över i-et, utan starka kemikalier.

Specialsvamp

Några gånger behövs det något alldeles särskilt, vi snackar om envisa fläckar eller rengöring av ömtåliga ytor. Fett, rost, märken från skor och sminkrester kan vara svåra att få bukt på, skrubbningen tar lång tid och med mycket möda.

Det vet vi, om någon, allt om här på BASIC CLEAN. Därför har vi samlat några helt unika och särskilt effektiva specialsvampar i sortimentet, där alla genomgått rengöringsexperten Louise Grønhøjs tuffa test.  

Mirakelsvampen kan snabbt och effektivt avlägsna envis smuts från alla tänkbara ytor, ja förutom våra små, vita och delikata hörlurar. Se själv här, där Louise visar dig, hur enkelt och snabbt det går när du låter svampen göra arbetet.

Shine Up Svampen har en lätt slipande effekt och avlägsnar enkelt kalkavlagringar från diskhon och ömtåliga, icke-syretåliga ytor. Fastbrända rester på din spishäll. Svamp, mögel och ockra på ytor som terrazzo, skiffer och marmor. Köp BASIC CLEAN Shine Up-paketet om du har behov av denna sorts specialsvamp, det sparar dig mycket pengar.

Shine Up Klossen kan enkelt nå alla svåråtkomliga ställen. Den klarar utan problem både mörka ränder och kalkavlagringar i toaletten. Grillgallret med båda rostfläckar och fastbrända rester. Och så är den helt suverän på att avlägsna kalkbeläggningar från ömtåliga ytor som inte tål tuffa rengöringsmedel.

 

Kökshanddukar

Hos BASIC CLEAN hittar du också några superbra kökshanddukar som gör precis det som en bra kökshandduk ska.


Du hittar en stor 50 x 100 cm kökshandduk i kraftig och härlig kvalitet med hög uppsugningsförmåga. Den klarar enkelt av alla dagliga kökssysslor.

 

Vår snygga, vita kökshandduk i mikrofiber med en riktigt effektiv uppsugningsförmåga fungerar helt suveränt till att torka av blöta glas och tallrikar med. Den efterlämnar sig ett fullkomligt rent och streckfritt resultat där inte en endaste liten fiber från handduken sitter kvar. Helt perfekt till ett uppdukat och fint bord åt dina gäster. Handduken fås också i en snygg och elegant svart färg.

 

Louises bästa tips för ett långt och sunt liv för dina trasor och kökshanddukar

 

När du tvättar dina trasor och kökshanddukar ska du undvika bleknings- och sköljmedel.

 

  • Blekmedel sliter nämligen oerhört mycket på dina kökshanddukar och trasor och leder till att de snabbare slits ut och blir trasiga.

  • Sköljmedel gör visserligen dina trasor och handdukar mjuka och härliga – men tyvärr på bekostnad av uppsugningsförmågan.

 

© Basic Clean - All Rights Reserved