Maskindisk

Maskindisk är det vanligaste sättet att diska. Både bland företag och privata hushåll. Naturligtvis skiljer sig behovet och diskmaskinen åt mellan privatpersoner och stora industrikök eller restauranger. På BASIC CLEAN hittar du effektiva och dryga lösningar - för både små och stora behov.

Visa som Rutnät Listvy

4 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida

Diskmaskinstabletter

Vi erbjuder även dessa härliga BASIC CLEAN Lyxiga Diskmaskinstabletter 100 st., som fungerar redan vid 50 grader. Varje disktablett är förpackad i fin, vattenlöslig film och både mjukgöringsmedel och salt är tillsatta. Med den här lösningen får du en lyxig produkt som gynnar både din maskin och din disk.

 

Vår städ- och rengöringsexpert Louise Grønhøj berättar mer om dessa disktabletter med extremt hög diskstandard här.

 

Tillbehör för maskindisk

Även om både flytande diskmedel och disktabletter som säljs ofta innehåller både diskmedel och salt kan du inte helt klara dig utan de två - om du vill ta väl hand om din diskmaskin. Maskinen kommer fortfarande att behöva både salt och mjukgörare, men inte lika ofta som tidigare. Dessutom hänger dessa två saker olösligt ihop om du vill ha både en skinande ren disk och en lång livslängd på din diskmaskin.

Mjukgöringsmedel

Vi tillsätter mjukgöringsmedel i det avsedda facket i diskmaskinen för att säkerställa snabb, jämn och fläckfri torkning. Detta eliminerar allt vatten på din disk och förhindrar att det bildas grå kalkhinnor eller rinnande spår som ofta ses på glasögon. 

 

Det är precis vad du får, med vår alldeles egna BASIC CLEAN Mjukgöringsmedel 5 liter, som garanterar både snabb och helt fläckfri torkning. Medlet skummar inte och kan användas med alla typer av diskmedel.

 

Ett drygt och effektivt val som saluförs i en ekonomisk 5 liters dunk.

 

Salt

Salt behövs eftersom det mjukar upp vattnet och neutraliserar en stor del av kalciumet i vårt vatten. Det är bra för vår diskmaskin och för våra tallrikar, som måste vara rena och fläckfria efter diskning.

 

För de vanligaste diskmaskinerna kan du använda Filtersalt 2 kg, som är ett grovt salt utan föroreningar eller annat som kan skada maskinen eller det som skall diskas. Tillsätt filtersalt i kammaren när maskinen ber om det.

 

Ta hand om diskmaskinens yttre också

De allra flesta industriella diskmaskiner är tillverkade av rostfritt stål. Andelen diskmaskiner i rostfritt stål i privata hushåll ökar också. Det finns en anledning till detta: rostfritt stål är ett bra material och ser bra ut i både små och stora kök.

 

Tyvärr kan de rostfria ytorna lätt se lite ojämna ut - nästan strimmiga eller marmorerade med mörka streck eller fläckar. Det är inte till nackdel för maskinens kvalitet, men den ser inte så snyggt och strömlinjeformat ut som vi skulle vilja.

 

Lyckligtvis finns det en lösning för detta!

 

Med en BASIC CLEAN Stålrengöring kan du få vilken rostfri diskmaskin som helst att se vacker och inbjudande ut. Detta lilla underverk ger dig inte bara vackra ytor, det vårdar och underhåller också.

 

Du kan använda stålrengöringsmedlet för alla dina produkter av rostfritt stål - oavsett om det är

 

  • Diskmaskin
  • Ugn
  • Kyl- och frysskåp
  • Mixer
  • Köksmaskin

 

Titta på videon där Louise förklarar alla fördelar med att använda BASIC CLEAN Stålrengöring för dina ytor av rostfritt stål här.

© Basic Clean - All Rights Reserved