Moppdukar

På BASIC CLEAN hittar du ett stort urval av moppdukar. Oavsett om du städar golv hemma, på jobbet eller för kunders räkning kan du vara helt säker på att du får moppdukar av professionell kvalitet. Detta säkerställer enkel, snabb och fläckfri golvtvätt.

Visa som Rutnät Listvy

9 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida

Vilken typ av moppdukar skall jag välja?

Som du kanske redan vet kan du både sopa och tvätta golv med en mopp. De allra flesta moppdukar lämpar sig för både torr- och våtmoppning och finns i olika storlekar. Naturligtvis måste du välja den typ och storlek som passar din mopp hemma.

Stora moppdukar - 40 cm.

Stora moppdukar - eller normala moppdukar - är den typ som passar de allra flesta moppar. De fästs enkelt på mopphållaren med kardborreband och tas bort lika enkelt igen. Du kan köpa professionella moppdukar för torr moppning, t.ex. våra effektiva LYXIGA PÄLSTORRMOPPDUKAR, som gör jobbet minst 20 % snabbare än en dammsugare. Den är perfekt för dig som vill ta bort alla partiklar - stora och små - från golvet innan du tvättar det.

 

Du hittar också ett brett urval av moppdukar som kan användas torra, fuktiga eller våta. Bland annat den svanenmärkta LYXIGA MOPPDUKEN I MIKROFIBER, 40 CM., som med sin otroligt låga friktion fungerar enkelt och utan ansträngning på alla typer av hårda golv. Eller köp fina

MOPPDUKAR MED KARDBORRE M. ÖGLOR, som gör all enkel golvstädning på ett ögonblick.

Mellanstora moppdukar - 36 cm.

Moppar finns också i en praktisk medelstor storlek för våra praktiska golvpaket, som du kan läsa mer om i avsnittet om paketlösningar. Här kan du naturligtvis också köpa en eller flera MOPPDUKAR FÖR GOLVPAKET FIX vid behov.

Små moppdukar - 25 cm.

Små moppdukar, som t.ex. exempel LITEN MOPPDUK, 25 CM. är perfekta för rengöring av möbler. Använd dem för rengöring av

 

  • Piedestaler
  • Dörrar
  • Bänkskivor
  • Väggar

 

Ja, alla ställen där det inte finns plats för en vanlig moppstorlek. Små moppdukar är lika effektiva som de större och en liten moppförare kan vara en otrolig tidsbesparing för de städuppgifter där du annars kanske arbetar i obekväma arbetsställningar och kanske till och med behöver en stege för att balansera hink och mopp.

Moppdukar för saxmoppar

För stora golvytor kan en saxmopp vara att föredra. Med rätt moppdukar kan du rensa stora områden mycket snabbare än med en kvast eller till och med en dammsugare. Med MOPPDUK FÖR SAXMOPPSTATIV,  2 ST.  får du kvalitetsmoppar som kan användas både för torr moppning och fuktig moppning av stora golvytor.

 

Paketlösningar med moppdukar

På BASIC CLEAN hittar du flera olika paketerbjudanden där du får både mopp och moppdukar. Ett perfekt erbjudande för dig som vill börja med en enkel, snabb och effektiv rutin för golvsträdning, där du garanterat får ett rent och skinande blankt resultat.

 

Med GOLVPAKET TOTAL - Komplett paket för effektiv golvtvätt får du allt du behöver för att komma igång med din nya rutin: en teleskopstång, en mopphållare, en flaska golvrengöringsmedel, 2 moppdukar och en golvhink med aluminiumgaller, där du enkelt kan ta bort överflödigt vatten från moppdukarna. Du kan dessutom köpa till hjul för golvhink, om du har många kvadratmeter golv som skall tvättas.

 

Om du köper ERBJUDANDEPAKET GOLVPAKET får du både teleskopstång, mopphållare med kardborre, en liter BASIC CLEAN GOLVRENS OCH VÅRD och hela 2 moppdukar. Därmed har får du möjlighet till både tvätt och torkning av dina golv.

 

Eller välj denna praktiska lösning ERBJUDANDEPAKET GOLVPAKET FIX LYX, med vilket du kan få en superpraktisk mopp i riktigt bra kvalitet som kan användas i en vanlig golvhink. Perfekt för den lilla lägenheten, stugan, butiken eller kontoret. Låt Louise visa hur lätt det är att få skinande rena golv med den här lösningen.

 

 

Tvätta moppdukar

Moppdukar skall kunna tåla ett och annat. Därför är det bäst att köpa professionella moppar som är tillverkade av en kvalitet som faktiskt tål att användas och tvättas i höga temperaturer. Detta garanterar att smuts m.m. samt bakterier och mikroorganismer tvättas ur mopparna.

 

Alla BASIC CLEAN moppdukar kan tvättas i maskin - enklare blir det inte. Om du vill vara säker på att det inte finns några bakterier i de rena moppdukarna kan du blötlägga dem i en lösning av BASIC CLEAN DESIRENS i en timme. Häng sedan upp mopparna för att torka och tvätta dem i maskinen. På så sätt kan du vara 100 % säker på att det inte finns någon lukt, smuts, mikroorganismer eller bakterier kvar i dem.

 

Kom ihåg att aldrig använda mjukmedel när du tvättar dina moppdukar. Sköljmedel tar bort en del av uppsugningsförmågan hos dina dukar. Detta innebär bland annat att du inte kan moppa golvet så torrt som du skulle vilja och att du riskerar att få ränder på det rena golvet.

 

Du kan torka dina moppdukar i torktumlare. Tänk bara på att torktumling sliter på fibrerna. Därför håller dina moppar längre om du bara lägger dem i torktumlaren vid behov eller låter dem lufttorka.

 

Så tvättar du ditt golv 100 % rent

När du använder en mopp för att städa golvet har du mycket större chans att få ett skinande rent resultat. Och oftast behöver du inte ägna lika mycket tid åt att tvätta golven som tidigare. Särskilt om du följer Louises anvisningar om hur du ska använda moppen,

Här är Louises tre tips för effektiv golvtvätt med moppar.

 

  1. Tvätta golv endast med rena moppar och rent tvättvatten
  2. Torka alltid av med en torr, ren mopp
  3. Överdosera aldrig rengöringsmedel för att undvika ett tråkigt lager av tvålfilm

 

Hon har också gjort en bra video som visar och förklarar hur man får de rena, fina resultat som vi alla vill ha. Titta och bli en mästare på att tvätta golv snabbt, enkelt, effektivt och perfekt.

 

 

 

© Basic Clean - All Rights Reserved