Kalkborttagning

Kalk i vattnet leder till otrevliga avlagringar på allt det kommer i kontakt med. Att det är mycket kalk i vattnet är något vi måste lära oss att leva med. Men med BASIC CLEAN Kalkborttagning eller BASIC CLEAN Kalkborttagning GREEN blir du enkelt av med kalkavlagringarna.

Visa som Rutnät Listvy

17 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida

Kalkborttagning

Kalk i vattnet leder till otrevliga avlagringar på allt det kommer i kontakt med. Att det är mycket kalk i vattnet är något vi måste lära oss att leva med. Men med BASIC CLEAN Kalkborttagning eller BASIC CLEAN Kalkborttagning GREEN blir du enkelt av med kalkavlagringarna.

 

Hos Basic Clean har vi produkterna du behöver för att hålla ditt hem kalkfritt och skinande rent. Produkterna vi erbjuder är alla noga utvalda av ägaren Louise Grønhøj.

Det är DIN garanti för att alla våra produkter lever upp till de höga krav som Basic Clean ställer på kvalitet och effektivitet.

 

Med kalkborttagningspaketet får du en högkoncentrerad produkt som effektivt tar bort även de mest envisa kalkansamlingarna. Du kan självklart även köpa artiklarna separat.

 

Här hos oss hittar du allt du behöver till kommersiell rengöring och rengöring i privata hushåll.

 

Basic Clean riktar sig till både företag och privatpersoner

 

Hos Basic Clean har alla, oavsett om det är tal om företag eller privatpersoner, möjlighet att köpa professionella rengöringsprodukter som håller vad de lovar.

 

Här talar vi om rengöringsprodukter av hög kvalitet och med effektiva innehållsämnen. Med rengöringsprodukter från Basic Clean är det slut med att ha en hel arsenal av rengöringsprodukter i skåpet med knapp effekt.

 

Med några få produkter från vårt sortiment kan du göra ditt hem eller din verksamhet skinande rent från golv till tak.

 

BASIC CLEAN Kalkborttagning är en av Louises favoritprodukter. Den tar nämligen enkelt och effektivt bort kalkansamlingar och kan användas på nästan alla ytor.

 

Med kalkborttagning från Basic Clean får du ett kraftigt surt avkalkningsmedel som gör rengöringen till ett nöje. Kalkborttagningen är snabbverkande och tar även bort gamla kalkansamningar som många andra produkter inte klarar av.

 

Basic Clean kalkborttagning avlägsnar effektivt kalkavlagringar på ett ögonblick

 

Med produkter från Basic Clean och riktlinjer från rengöringsexperten Louises ”Så gör du”-videor är du väl rustad för att gå i kamp mot kalken. Vår kalkborttagning avlägsnar kalk på nästan alla ytor och går i kamp även mot gamla kalkavlagringar.

 

Se bland annat Louises video Så avlägsnar du kalk på din armatur och Så avlägsnar du kalk från glasdörren i duschen

 

Basic Clean kalkborttagning är en högeffektiv och snabbverkande blandning som ger dig resultaten du drömt om, oavsett om det gäller rengöring av kakel, toalett, handfat, armaturer eller glasdörrar.

 

Kalkborttagningspaketet förbereder dig på varje utmaning

 

Har du behov av en bra rutin så att du i framtiden kan slippa kalk ska du med fördel köpa vårt Kalkborttagningspaket. Paketet innehåller:

  • Basic Clean Kalkborttagning
  • Sprayhuvud/sprayflaska
  • 3 st. mikrofiberdukar
  • 10 stora skursvampar med skurnylon
  • 1 vattenkransavkalkning

 

Med kalkborttagningspaketet hemma har du alla redskap du kan behöva för att tackla kalkavlagringar både som privatperson och som proffs.

 

Du kommer upptäcka att mikrofiberdukarna och de stora skursvamparna även kan användas till många andra rengöringsuppgifter.

 

Se Louises ”Så gör du”-video om kalkborttagningspaketet HÄR och få massa inspiration till hur du lättast klarar uppgiften.


Så lätt kan du säga farväl till kalk och välkomna skinande rena ytor.

Med Basic Clean Kalkborttagning och Basic Clean Kalkborttagning Green är kalkavlagringar ett minne blott. Om du gärna vill ha en grön och miljövänlig kalkborttagning så föreslår vi Basic Clean Kalkborttagning Green.

 

BASIC CLEAN Kalkborttagning GREEN är nämligen en miljövänlig kalkborttagning som är svanmärkt.

 

Det betyder att den har en av världens mest skärpta miljöcertifieringar. För dig betyder det en produkt utan färg eller parfym som lever upp till de stränga kraven om att minska miljöbelastning både vid produktion och användning.

 

Väljer du Basic Clean Kalkborttagning Green så vet du att du har att göra med den miljömässigt bästa produkten av sin sort.


Kalkborttagning Green finns, som den vanliga kalkborttagningen, i både 1 liters och 5 liters dunk.

Bonusinformation – så enkelt kan du ta bort kalk från dina vattenkranar

Vi vet alla att – när vattenkranen är kalkangripen så strålar det till höger och vänster. Vår smarta lilla vattenkransavkalkning löser enkelt problemet åt dig så att du kan använda din tid och kraft på andra uppgifter.

 

Limey Vattenkransavkalkning fylls helt enkelt med Basic Clean Kalkborttagning, sätts på kranen och löser upp allt kalk snabbt och effektivt utan att du behöver röra ett finger.

 

Hos Basic Clean erbjuder vi mycket mer än bara kalkborttagning. Se närmare på våra produkter här Rengöringsmedel: Så löser du krävande rengöringsuppgifter med effektiva rengöringsmedel

 

Som Louise säger ”Resultaten talar för sig själv...”

 

 

© Basic Clean - All Rights Reserved