Strykjärn

På BASIC CLEAN vet vi att strykning kan vara en mycket tråkig och utmanande uppgift, i synnerhet om du inte har ett effektivt strykjärn. Därför har vår städ- och rengöringsexpert och ägare Louise Grønhøj varit på jakt efter de bästa och mest effektiva strykjärnen som gör strykningen till en lek.

Handla enligt
Shoppingalternativ
Visa som Rutnät Listvy

3 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida

Ånga dig till den perfekta strykningen

Om du vill uppnå effektiva strykresultat på enklast möjliga sätt är ånga svaret! Även om ånga är något som tillhör det förflutna när det gäller lokomotiv och färjor, är det definitivt rätt väg att gå när det gäller strykning. Ångstrykjärnet har för länge sedan gått om det numera lite föråldrade konventionella strykjärnet, som enbart med hjälp av värme jämnar ut rynkor och veck i kläderna. Inte för att det är något fel med detta sätt att stryka, men det är ett extra plus att kunna slå på ångan - eller kanske tvärtom, för det är nog nästan en sällsynthet att vi inte använder ångfunktionen när vi stryker.

Skillnaden mellan ett vanligt strykjärn och ett ångstrykjärn

Skillnaden är faktiskt mycket enkel, eftersom allt handlar om ångfunktionen. De allra flesta ångstrykjärnen kan användas som vanliga strykjärn, medan inget vanligt strykjärn kan användas som ett ångstrykjärn. Det huvudsakliga syftet med ånga är att lösa upp fibrerna i dina tyger, vilket gör dem mer följsamma och flexibla. Ångfunktionen gör det lättare att bli av med envisa veck och rynkor, och det går samtidigt betydligt snabbare än att använda ett vanligt strykjärn. Med andra ord behöver du inte stryka samma veck eller rynkor flera gånger innan du får ett jämnt och fint resultat.

Välj rätt ångstrykjärn för dina behov

Vad du än gör, fall inte för det första och bästa - eller billigaste - ångstrykjärnet som du stöter på. På BASIC CLEAN hittar du tre olika versioner av ångstrykjärnet, som alla är av oöverträffad kvalitet och har klarat Louises stränga krav. Så oavsett om du stryker ibland, några gånger i veckan eller varje dag finns det ett ångstrykjärn som passar dina behov.

 

Med vårt ångstrykjärn 3100W kan du enkelt, snabbt och med perfekt resultat stryka den där fina klänningen till festen eller skjortan till anställningsintervjun. Du får en solid och ergonomisk produkt, med en superfin design och många fina funktioner. Så även om du inte är den mest erfarna strykaren kommer det här ångstrykjärnet att göra strykningen till en barnlek för dig. Du får funktioner som:

 

  • Automatisk avstängning som ger den glömske sinnesfrid
  • Anodiserat strykjärn för en bra glideffekt
  • 400 ml stor vattenbehållare vilket ger dig lång stryktid på en påfyllning

 

Den perfekta lösningen för dig som bara stryker då och då, men ändå vill ha ett perfekt resultat utan att lägga ner oceaner av tid på att stryka.

 

Om du behöver exakt temperaturkontroll och mycket ångkraft, då är våra fina ångstrykjärn 3100W med LCD display modellen för dig. Med den här modellen får du massor av kvalitet och användarvänlighet för att ge dig effektiv, snabb och enkel strykning med bästa resultat. Bland de många funktionerna hittar du följande:

 

  • LCD display med exakt temperaturinställning och -styrning
  • Strykstål med dubbla lager anodiserad aluminium vilket ger dig en oslagbar glideffekt på alla tyger.
  • Maximalt ångtryck

 

Det här är ångstrykjärnet för dig som stryker regelbundet och vill stryka snabbt och enkelt, med bästa möjliga slutresultat. Mycket kvalitet, ett snyggt utseende och en helt kontrollerad strykning med LCD-displayen där du när som helst kan se vilken temperatur du stryker med.

 

 

Den senaste modellen är faktiskt en kompakt ångstation, som är perfekt för dig som stryker dagligen. Du behöver inte fylla på vatten, eftersom den här modellen är utrustad med en vattentank på 2 liter som ger dig flera timmars strykning innan du behöver fylla på den. Dessutom har den här praktiska ångstationen ett ångtryck på hela 7 bar - definitivt i den professionella klassen.

 

Få oslagbara professionella resultat med en ångstation

Det kan finnas många anledningar till att det är en bra idé att investera i en snygg och funktionell ångstation. Oavsett om du är företaggsdrivande eller en privatperson. Vår ångstation har alla funktioner du behöver - och några som du inte ens visste fanns. Om strykning är en stor del av ditt liv eller om du bara vill ha den bästa möjliga strykningskvaliteten kan du inte klara dig utan den professionella ångstationen från det innovativa och prisvärda märket Cecotec. Denna ångstation är perfekt för dig som

 

  • Har en textil- eller klädbutik och vill presentera perfekta och skrynkelfria textilier för dina kunder
  • Har en tvättstuga och vill kunna leverera de mer utmanande strykningarna i perfekt skick
  • Har behov av perfekta och snabbt strykta kläder för ditt jobb
  • Vill bara få bästa möjliga resultat med din dagliga strykning

 

Med denna stora och kompletta ångstation får du allt du behöver för din strykning i en och samma produkt. Ångeststationen levereras naturligtvis med en strykbräda, som har en unik uppblåsbar funktion som gör att du kan ta itu med även de svåraste uppgifterna. Dessutom ingår en inbyggd och praktisk ångare som enkelt tar hand om de små rynkorna och veckarna utan att du behöver sätta på strykjärnet på ångstationen.

Ta ångan med dig när du skall på semester eller affärsresa

På BASIC CLEAN kan du få det mest praktiska lilla resestrykjärnet med ånga. Vare sig du skall på en weekendresa, en affärsresa eller en längre semester, kommer den garanterat med i resväskan eller bagaget. Ta en titt på denna informativa video om det fina lilla och hopfällbara ångstrykjärnet som kan göra alla resor enkla och bekväma och inte minst bekymmersfria. Med den inbyggda vattenbehållaren kan den snabbt få bort dina skrynkliga kläder från resväskan, så att du kan vara presentabel och bekväm i dina semesterkläder eller arbetskläder direkt från dag ett. Du får ett litet, kompakt ångstrykjärn med alla de fantastiska funktioner som du hittar i de större modellerna. Plus en sladd på 1,9 meter som inte begränsar din strykning

© Basic Clean - All Rights Reserved