Dammvippor

En eller flera dammvippor är ett måste, oavsett om du städar hemma privat eller om du städar åt företag och privatpersoner. Dammvippor kan hantera både höga och låga uppgifter - och på alla de ställen där det annars är svårt att komma åt ordentligt. Låt en riktig dammvippa från BASIC CLEAN rädda rygg och knän och göra trappstegen onödiga.

Visa som Rutnät Listvy

3 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida

Dammvippa som vi känner till - i ett miljövänligt och effektivt material

BASIC CLEAN erbjuder dig en perfekt snygg och helt miljövänlig dammvippa tillverkad av 100 % ren ull. Dammvippan är extra mjuk och smidig och håller fast dammet riktigt bra. På vissa ställen kallas denna BASIC CLEAN Dammvippa i ull från Vikan för en candyfloss dammvippa, eftersom den är lätt och luftig - och samtidigt otroligt effektiv.

 

Dammvippans längd kan justeras - från 72 till 109 centimeter - för att ge dig en bra och lång räckvidd. Den är särskilt effektiv på alla ytor, även på mycket känsliga ytor som målningar och tavlor. Faktum är att den här organiska dammborsten används på många museer för att damma av värdefulla målningar och konstverk.

 

Ett värdefullt tips från vår egen rengöringsexpert Louise Grønhøj är att rulla borsten med god kraft mellan händerna precis innan du använder den.

 

Dammvippor som kan göra något utöver det vanliga

Du hittar även dammvippor som med sin speciella konstruktion gör det möjligt att rengöra extra lätt i många områden. BASIC CLEAN älskar produkter som gör städningen enklare för oss alla på ett eller annat sätt - och ändå med ett professionellt och effektivt resultat.

 

Om du har högt i tak eller ett trapphus där det är svårt att nå taket kan en BASIC CLEAN Dammvippa max. 2,5 meter nå mycket längre än vad du hade tänkt dig. Den kan förlängas till hela 2,5 meter plus längden på dig med utsträckt arm - det är fortfarande en hel del meter som du kan klara av med den här dammvippan.

 

Du kan med fördel titta på här, där Louise demonstrerar den effektiva dammvippan som kan nå högt upp. Själva dammvippan är flexibel och ger dig en extra bra möjlighet att damma av hörnen.

 

Inga fler stegar eller andra tillfälliga lösningar för att kunna damma av

  • Lutande tak
  • Friliggande bjälkar
  • Trappuppgångar

 

Dessutom kan den långa dammvippan förlängas i två steg, så att du enkelt kan hitta den längd du behöver för din uppgift. Naturligtvis kan du också använda den i en kort version, för golvlister, taklister och andra ställen där du inte behöver den extra längden.

 

Om du behöver en flexibel och tvättbar version kan du ta en titt på vår BASIC CLEAN Dammvippa böjbar, som når både socklar och golvlister utan att du behöver stå på tårna eller gå ner på knä.

 

Den klarar lätt skåpstaken, fristående kylskåp, hyllor i vardagsrummet och alla andra möbler som når högt upp. Du behöver inte ta fram en pall eller något annat att stå på. Inget krypande på knän eller andra fåniga ställningar. Du kan utföra alla uppgifter med rak rygg.

Se denna informativa video, där Louise visar den unika dammvippan med avtagbart överdrag som kan tvättas i tvättmaskinen. Detta innebär att du alltid har möjlighet att damma av med en ren dammvippa.

 

Den elektriska dammvippan för extra svåråtkomliga ställen

Om du ändå går runt med en dammsugare, kan du överväga att ta en närmare titt på vår lysande BASIC CLEAN Elementmunstycke, som kan rengöra alla ställen där andra produkter ger upp. Munstycket är långt och flexibelt, med ett avtagbart borstmunstycke.

 

Se här där Louise förklarar varför detta elementmunstycke är absolut oumbärligt. Eftersom det inte bara effektivt tar bort oönskat damm, smuts och bakterier, utan också suger in dem direkt i dammsugaren samtidigt.

 

Eftersom du också kan använda den för

 

  • Alla de små utrymmen och skrymslen i din bil
  • Under byråer och andra låga möbler
  • De små mellanrummen mellan tvättmaskin och torktumlare eller skåp och vägg.

 

Med andra ord, alla de ställen där det aldrig är möjligt att ta bort dammet helt och hållet. Titta här när Louise visar hur lätt det är att använda munstycket på alla tänkbara ställen i bilen - vilket resulterar i en helt ren och snygg bil. Eller för golvlister och skåpsöverdelar med samma fantastiska och perfekta resultat.

 

Louise säger om den här produkten: "Munstycket är helt enkelt lysande - och dessutom till ett pris som vi alla har råd med".

 

Därför är en dammvippa nödvändig för din städning

Vår ägare och tillika städ- och rengöringsexpert Louise Grønhøj har personligen valt ut de dammvippor som finns i vårt sortiment. De väljs inte ut slumpmässigt - inte heller för att vissa kunder fortfarande använder en onödig dammvippa.

 

Louise litar själv på de multifunktionella dammvipporna - just för att de gör jobbet där många andra hjälpmedel måste ge upp.

 

Dessutom gör en funktionell dammvippa det möjligt för dig att upprätthålla en ergonomisk arbetsställning, så att du inte utsätter knän, rygg eller axlar för onödiga påfrestningar, med risk för en kortare eller längre period av arbetsoförmåga.

 

För som Louise säger: “Städning skall vara effektivt, lätt och smärtfritt”.

© Basic Clean - All Rights Reserved