Bilstädning

Bland BASIC CLEANs stora sortiment gömmer det sig några vackra pärlor till både underhållning och rengöring av din bil. Du kan, som ägare av en bil eller en hel bilpark, hitta effektiv och professionell utrustning i vårt sortiment som enkelt och utan besvär klarar av både rengöring och underhållning av en eller flera bilar.

Visa som Rutnät Listvy

11 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida

Bilrengöring

 

Vägen till den lätta bildammsugningen

Hos BASIC CLEAN finner du ett par dammsugare som är som framtagna för dammsugning av bilar. Det kan vara besvärligt att dammsuga bilen ordentligt med en traditionell dammsugare. Finns det inget eluttag i garaget eller carporten så måste du leta reda på en förlängningssladd, eller så får du ta fram den lilla uppladdningsbara handdammsugaren som oftast inte har tillräckligt med batteri till en ordentlig dammsugning.

 

Här har du faktiskt en möjlighet att införskaffa dig professionella och högpresterande batteridrivna dammsugare från Nilfisk som enkelt och obesvärat rengör din bil eller bilar.

 

BASIC CLEAN Ryggdammsugare, Nilfisk GD5 Battery ger dig total rörelsefrihet då du helt enkelt bara placerar dammsugaren på ryggen – som en ryggsäck. Med en vikt på dryga 5 kilogram och en ergonomisk viktfördelning är den på inget sätt tung eller besvärlig att röra sig runt med. Med denna Nilfisk ryggdammsugare kommer du enkelt åt alla ställen som annars är besvärliga att nå med en vanlig dammsugare med sladd. Dammsugarpåsen har en kapacitet på 5 liter.

 

BASIC CLEAN Dammsugare, Nilfisk VP600 Battery är en sladdfri, batteridriven dammsugare som ger dig frihet att dammsuga bilen precis där det passar dig bäst. Du är nämligen helt oberoende av eluttag eller förlängningssladd. Denna modell har en boost-funktion som enkelt klarar av särskilt krävande uppgifter. Dammsugarpåsen har en kapacitet på 8 liter.

 

Inga fler eluttag, för korta förlängningssladdar eller andra hinder och stök som ger upphov till irritation över rengöringen av din bil. Båda modeller ger dig 60 minuters dammsugning på en uppladdning och möjlighet att köpa till ett extra batteri.

 

Kanske tycker du att det är lite för dyrt att investera i en uppladdningsbar kvalitetsdammsugare till bara en enstaka bil, vilket vi är helt överens om. Du ska dock veta att dammsugarna även kan användas till effektiv dammsugning av ditt hem – för här slipper du också den jobbiga sladden och byte från ett eluttag till det nästa.

 

Tillbehör till bildammsugning

En bil är inte lika lätt att dammsuga som ett platt golv – för i bilen finns det massor av små och svåråtkomliga skrymslen som inte låter sig dammsugas med ett vanligt munstycke.

Med ett BASIC CLEAN Auto Dammsugarmunstycke får du enkel åtkomst till att rengöra de minsta och mest otillgängliga ställena både i bilen och hemmet. Det flexibla och lilla munstycket kommer med ett platt, avtagningsbart borstmunstycke som fungerar som en sugande dammvippa.

Se här där vår egen rengöringsexpert Louise Grønhøj visar dig hur enkelt du kan använda munstycket på ställen där andra tillbehör är för stora och klumpiga för att rengöra ordentligt.

 

Effektiv biltvätt

Vi har supersmarta, funktionella och professionella tillbehör till din biltvätt – oavsett om du har tillgång till en trädgårdsslang eller inte. Det är ju nämligen så att vi inte alltid kan placera vår bil på en plats dit vi når med trädgårdsslangen.

Med en BASIC CLEAN Tvättpistol med tvålhållare ges du möjlighet till enkel intvålning av din bil. Tvättpistolen kopplas till vattenslangen och tvål fylls på i behållaren. Du kan välja mellan flera olika strålar och du kan även välja mellan rent vatten och tvålvatten. En superfunktionell produkt som möjliggör intvålning av din bil utan att du själv blir tilltvålad och nedblött.

 

Har du inte tillgång till vattenslang så fyll en hink med vatten och tvål och använd denna geniala BASIC CLEAN Teleskopborste med vattenkammare. Placerare teleskopborsten i din hink och den suger själv upp vatten i kammaren. Vattnet släpps ut i lugn och stabil takt medan du rengör din bil. Med sitt teleskopskaft kan den nå högt upp och är då supereffektiv till både husvagnar, hästtrailrar och stora skåpbilar. Se Louise demonstrera borsten här.

 

Du har även möjlighet att införskaffa dig en smart, handhållen BASIC CLEAN Borste med vattenkammare från Alaska. Den använder samma system som vår Teleskopborste och kan användas på de ställen där den stora borsten är för besvärlig. Den är superhändig och riktigt effektiv.

 

Du kan använda våra funktionella produkter till många andra rengöringsuppdrag än din bil. Använd dem bland annat till rengöring av:

  • Trä – staket, terrasser, gavlar, trädgårdsmöbler
  • Stenplattor – uppfart, terrasser, trädgårdsgång
  • Plast – trädgårdsmöbler, sandlådor, blomkrukor
  • Fordon – trailer, husvagn, hästtrailer, båt, motorcykel, moped, cykel

 

Ja, möjligheterna är oändliga – använd de där de täcker dina behov för effektiv och professionell rengöring.

 

Tillbehör till biltvätt

När vi tvättar bilen går det enkelt och obesvärat med en autoborste – det enda stället vi kan ha problem att rengöra ordentligt är bilens fälgar. Det är också just det stället vår bil samlar på sig massa smuts och skit – det säger sig nästan själv.

 

Hos BASIC CLEAN kan du köpa en smart och effektiv BASIC CLEAN Fälgborste med skursvamp och mjuk borste, designad för just rengöring av fälgar. Den platta fälgborsten kommer enkelt och obesvärat in och tar bort all smuts från fälgarna så din bil ser snygg och välskött ut med det samma.

 

Har du polerade aluminiumfälgar på din bil kan du med fördel rengöra fälgarna ytterligare med BASIC CLEAN Fälgborste under vinterperioden, då det saltas på vägarna och de polerade aluminiumfälgarna inte är så förtjusta i salt.

 

Den absolut nödvändiga produkten till din bil

 

Vi känner alla till de kalla vintermorgnarna då vi först måste skrapa frosten från bilrutorna innan vi kan komma vidare. Men snart uppenbarar sig nästa problem, de immiga rutorna, som både minskar vår sikt och trafiksäkerhet.

 

Det problemet kan du enkelt kringgå med BASIC CLEAN Kondensborttagningskudde. Lägg den i framrutan och den förser dig med fri sikt och ger dig trafiksäkerheten tillbaka. Se här, där Louise berättar för dig, hur du återanvänder kudden.

© Basic Clean - All Rights Reserved