Glas- och fönsterputs

Har du behov av en effektiv fönsterputs som ger fina, rena och streckfria fönster på så kort tid som möjligt? Då ska du helt klart kika vidare här där du får grundlig information om vad just BASIC CLEAN kan erbjuda för professionella och fungerande produkter som underlättar ditt arbete.

 

Alla produkter och artiklar hos Basic Clean har genomgått ägaren och rengöringsexperten Louise Grønhøjs kvalitetskontroll. Därför kan du vara helt säker på att ditt köp av Glas- och Fönsterputs är både professionellt, högkoncentrerat och väldigt effektivt.

Visa som Rutnät Listvy

14 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida

BASIC CLEAN Glas- och Fönsterputs - till både företag och privatpersoner

Hos BASIC CLEAN erbjuder vi produkter för både privat- och företagskunder. Vi har vår alldeles egna BASIC CLEAN produktserie som alla är högkoncentrerade och i professionell kvalitet. Hos oss kan du vara säker på att de produkter du köper håller allt vi lovar dig.

 

Som privatperson kommer du gynnas av våra verksamma produkter som används i effektiv professionell rengöring. Det innebär att du får rengöringsprodukter som inte bara utlovar bästa möjliga resultat – utan som faktiskt också levererar bästa möjliga resultat.

 

BASIC CLEAN är lika effektiv som fönsterputs som glasputs och även glasrengöring – läs mer om skillnaden på produkterna här.

 • Fönsterputs

BASIC CLEAN fönsterputs är ämnad att rengöra dina fönster med. Det är ett koncentrerat och neutralt rengöringsmedel i en 1 literflaska som räcker länge. Den tar bort både sot och smuts utan att du behöver gnugga eller skrubba och säkerställer samtidigt att du får streckfria och skinande rena fönster. Har du väldigt smutsiga glasytor, speglar eller övriga blanka ytor kan du enkelt och obesvärat rengöra dem med BASIC CLEAN fönsterputs.

●     Glasputs

BASIC CLEAN glasputs är ämnad att putsa dina speglar, glasytor eller övriga blanka ytor med. Du får den i en 750 ml sprayflaska för en enkel applikation av produkten direkt på den yta som ska rengöras. Glasputsen löser snabbt och enkelt upp smuts och kräver inte oändlig putsning för att uppnå ett streckfritt och perfekt resultat. Du kan även använda BASIC CLEAN glasputs till en snabb, invändig rengöring av dina fönster.

 

Professionella och funktionella BASIC CLEAN-tillbehör du inte får missa

 

När du ska tvätta dina fönster och uppnå perfekt resultat handlar det inte endast om en effektiv fönsterputs. Utan det handlar även om den utrustning du använder för att tvätta och skrapa fönstren med. Hos BASIC CLEAN fokuserar vi alltid på den professionella och funktionella utrustning som ska underlätta ditt arbete och som inte går sönder av korrekt användning.

 

Därför kan det löna sig att investera i kvalitetsprodukter som håller längre och som i slutändan besparar dig både irritation och stora summor pengar.  

 

 • Tvättpäls som inte luddar
  • BASIC CLEAN tvättpäls garanterar enkel tvättning av dina fönster. Den är ergonomiskt utformad med ett bra grepp och lämnar inte ludd på dina fönsterrutor. Dessutom garanterar den att du inte blir blöt om ärmarna.

 

 • Extra tvättpäls till tvättningen
  • Det kan underlätta att ha en extra tvättpäls till hands, särskilt om dina utvändiga fönster är extra smutsiga från regn och väder.

 

 • Fönsterskrapa i naturgummi
  • Det är av högsta vikt att du använder en BASIC CLEAN fönsterskrapa med flexibelt och tjockt naturgummi. Den garanterar nämligen ett bra grepp på rutan så att allt vatten och rengöringsmedel effektivt tas bort utan några som helst streck.

 

 • Mikrofiberduk till avtorkning
  • En bra mikrofiberduk är A och O när det gäller torkning av kanter. Du kan med fördel använda den innan du börjar skrapa fönstret genom att skapa en torr startbana. Läs mer om hur torra drag kan ge dig ett ännu bättre resultat i det sista avsnittet.

 

 • Latexduk till glas och fönster
  • BASIC CLEAN latexduk till glas och fönster är inte ett absolut måste i samband med tvätt eller puts av varken fönster, speglar, glasväggar eller andra blanka ytor. Men i gengäld är den extremt effektiv om det till exempel uppstår ett par fingeravtryck eller ett litet näsavtryck på ytorna. Du kommer, utan tvivel, inte kunna motstå detta lilla underverk efter du provat den.

 

Gör din fönsterputs till en lek – köp ett BASIC CLEAN fönsterputsningspaket

 

Med ett professionellt BASIC CLEAN fönsterputsningspaket kan du snart komma igång med att tvätta fönster på det mest effektiva och enkla sättet. När du köper ett samlat paket, sparar du pengar i förhållande till separata beställningar. Dessutom är du säker på att du får hem helt rätt produkter och artiklar. Med en paketlösning får du

 

 • Effektiv och högpresterande fönsterputs
 • Professionella tillbehör
 • Gedigen besparing på det samlade köpet

 

Tips för de finaste fönstren

4 simpla och enkla steg – det är Louises föredragna tillvägagångssätt när hon putsar sina fönster. Få rena fönster med torra drag.

 

 1. Fukta din tvättpäls i en lösning av fönsterputs och vatten – den ska inte vara drypande våt.
 2. Applicera lösningen på rutan med tvättpälsen – få med alla hörn och kanter
 3. Gör ett torrt drag på vänster sida av rutan med en mikrofiberduk – på höger sida om du är vänsterhänt
 4. Sätt skrapan överst i det torra draget, dra skrapan åt sidan och torka av den. Upprepa hela vägen ner på rutan.

 

Gör som Louise – se hur enkelt det är att få skinande rena fönster

Som Louise säger: ”Jag har aldrig varit tokig i att putsa fönster – men det är jag nu.” Se rengöringsexperten Louise Grønhøj putsa fönster i blixtfart – tack vare ett torrt första drag och några få, professionella produkter. Du kommer enkelt och obesvärat kunna efterlikna henne därefter.

 

© Basic Clean - All Rights Reserved