Robotdammsugare

Du hittar professionella och högpresterande robotdammsugare på BASIC CLEAN. Det gör du eftersom en bra robotdammsugare kan dammsuga var, när och hur du vill att den skall göra det. De är alla innovativa och högpresterande modeller och du kommer att bli överraskad av deras effektivitet och många funktioner.

 

Visa som Rutnät Listvy

4 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida

Cecotec - Innovation och effektivitet i både nutid och framtid

Ägaren och städexperten Louise Grønhøj har granskat marknaden för robotdammsugare och har med förtjusning valt det spanska märket Cecotec.

 

Cecotec är ett relativt ungt företag som grundades 2013 - tre år senare, 2016, introducerades deras robotdammsugare som gick under namnet Conga på marknaden.

 

Företaget drivs av innovation, funktionalitet och effektivitet i alla sina produkter. Dessutom är de medvetna om att konkurrenskraftiga priser är en förutsättning för framgång.

 

Det innebär att du får en robotdammsugare

 

 • I en helt eminent kvalitet

 

 • Med mycket snygg och elegant yttre

 

 • Fullspäckad med funktionalitet och innovativa alternativ

 

 • Med massor av motor och sugkraft

 

 • Till ett ytterst konkurrenskraftigt pris

 

Det finns många positiva saker att säga om Cecotecs Conga sortiment av robotdammsugare, så om du letar efter en effektiv och funktionell robotdammsugare för kontoret eller hemmet kan du läsa mer om vårt urval nedan.

 

Cecotec Conga 7090 IA

Conga 7090 IA har en mängd funktioner och artificiell intelligens och är ett riktigt flaggskepp bland robotdammsugare. Med en sugkraft som överstiger den vanliga eller till och med önskvärda nivån kan den hantera även de smutsigaste golven.

 

Conga 7090 IA lämpar sig för dig som

 

 • Vill ha enkel och effektiv rengöring av golv i ditt företag

 

 • Har golv av en typ som kräver polering ofta

 

 • Kräver en helt exceptionell sugkraft

 

Läs mer om denna helt unika modell här.

 

Cecotec Conga 4690

Conga 4690 ger dig en imponerande drifttid på 300 minuter på en laddning. Dessutom kan den ställas in så att den upprepar städningen vecka efter vecka eller dag efter dag, så att du inte behöver lägga ner tid på programmering varje dag.

 

Conga 4690 är för dig som

 

 • Har många kvadratmeter som behöver dammsugas regelbundet

 

 • Vill sätta din golvstädning i system

 

 • Vill slippa programmera mer än nödvändigt

 

Titta på videon och läs mer om denna supereffektiva modell här.

Cecotec Conga 1099

Conga 1099 är en perfekt basmodell som ändå har mycket mer att erbjuda än de flesta andra enklare robotdammsugare. Här har du fortfarande möjlighet att programmera via appen eller via Google/Alexa.

 

Conga 1099 är en riktigt bra modell för dig som

 

 • Inte tycker om att dammsuga och tvätta golv

 

 • Behöver använda din robotdammsugare i hemmet

 

 • Behöver en prisvärd men effektiv robotdammsugare.

 

Läs mer om den smarta grundmodellen här.

 

Ge dig själv många fördelar med en effektiv robotdammsugare

Det råder ingen tvekan om att en robotdammsugare sparar mycket tid genom att den kan ta hand om dammsugning, torkning och polering av golven. Om du väljer en av modellerna i BASIC CLEAN-sortimentet får du skinande rena golv och dammfria mattor utan att behöva göra så mycket själv. Du får dessutom en dammsugare som

 

 • Inte tar så mycket plats

 

 • Kan programmeras via olika kanaler

 

 • Ger ett perfekt resultat varje gång

 

 • Kan ställas in på många olika program

 

Läs mer om fördelarna med robotdammsugare nedan.

 

Robotdammsugarens sugförmåga uttrycks i mätenheten Pa

Du har förmodligen sett måttenheten på andra ställen också, eftersom Pa är en förkortning för dammsugarens maximala sugkraft vid munstycket. Även om en robotdammsugare inte är utrustad med en slang och ett traditionellt munstycke är måttenheten relevant eftersom en robotdammsugare suger smuts och skräp direkt in i ett munstycke.

 

Det betyder att du kan titta på Pa - ju högre siffra, desto kraftigare sugförmåga hos robotdammsugaren. Som jämförelse kan nämnas att vår robotdammsugare Conga 1099 har en kapacitet på 1 400 Pa och kan enkelt dammsuga ett smutsigt hem, medan vår unika flaggskeppsmodell Conga 7090 AI har en kapacitet på 10 000 Pa och kan dammsuga mycket trafikerade och smutsiga områden snabbt och smidigt. 

 

Våt-/torrkbehållare i Conga robotdammsugare

Alla BASIC CLEAN Conga-modeller har en våt-/torkbehållare. Det innebär att du kan dammsuga, torka eller polera golvet. Allt utan att du behöver resa dig från soffan eller sätta i gång efter jobbet eller på helgerna.

 

Däremot kan du förvandla ditt arbete eller dina fritidsaktiviteter till ett rent och glänsande golv. Robotdammsugaren kan enkelt rengöra golvet utan att du behöver vara hemma.

 

Om du investerar i en robotdammsugare för din butik, klinik eller ditt företagskontor kan du enkelt och smidigt göra programmeringen på vägen hem eller när det passar dig bäst.

 

Fjärrkontroll, app, Alexa - programmera din robotdammsugare enkelt och snabbt

Alla våra Conga-modeller är dessutom utrustade med en fjärrkontroll och möjligheten att ladda ner en app till din telefon eller använda Google/Alexa för att styra din robotdammsugare.

 

Det betyder att du kan ha en underbar semester ute i världen och via din app programmera din robotdammsugare att dammsuga innan du kommer hem. Det är ren lyx och effektiv, smart städning i ett.

 

Askdammsugaren - det oumbärliga komplementet till din robotdammsugare

Om du har en vedeldad kamin, öppen spis, pelletskamin eller någon annan form av uppvärmning som genererar aska behöver du naturligtvis en effektiv askutdragare. Hos BASIC CLEAN kan du få tag på effektiva och högpresterande Cecotec Askdammsugare 1200 STEEL, som med sin 1200-watts motor och hepafilter säkerställer effektiv borttagning av all aska med upp till 99,98 % av alla typer av partiklar - för en renare och hälsosammare inomhusmiljö.

 

Visste du förresten att en effektiv askdammsugare även tar hand om krossat glas, jord, sågspån, metallspån och liknande som du inte vill dammsuga upp med din robotdammsugare? Med en 20 liters behållare behöver du inte tömma askdammsugaren i tid och otid.

 

Med sitt breda användningsområde, sin stora motoreffekt och sin rymliga tank har du många alternativ för att sätta din askdammsugare i arbete på de jobb som är för grova eller för skrymmande för din vanliga robotdammsugare.

 

 

© Basic Clean - All Rights Reserved