Badrumsstädning

Om du behöver hjälp med att städa badrummet effektivt kan du ta del av BASIC CLEANs presentation av professionella och effektiva rengöringsprodukter. Du hittar produkter för toaletten, för de otäcka och besvärliga kalkbeläggningar och alla andra tänkbara produkter som underlättar din badrumsrengöring.

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-20 av 24

Sätt fallande sortering
Sida
per sida

På BASIC CLEAN får du alltid effektiva produkter

När du handlar på BASIC CLEAN kan du vara säker på att du får produkter av professionell kvalitet som kan användas för både kommersiell och privat rengöring.

 

Alla våra produkter har genomgått mycket sträng kvalitetskontroll, utförd av ägaren och rengöringsexperten Louise Grønhøj. Detta är din garanti för god och effektiv kvalitet. Louise är mycket förtjust i rengöringsprodukter som underlättar vår städning - både den lätta dagliga städningen och den stora och tunga städningen.

 

Kalk är den värsta fienden i våra badrum

Låt oss bara säga som det är, vi tycker inte om kalken i vårt vatten eftersom det kräver vår uppmärksamhet lite för ofta.

 

Den sätter sig som beläggning på allt som kommer i kontakt med vatten. Särskilt illa är det i badrummet, där allt från kranar, duschar, handfat och toaletter till kakel och armaturer blir matta och tråkiga att titta på.

 

Men som tur är finns det bot för det, för hos oss hittar du en supereffektiv lösning, nämligen BASIC CLEAN Kalkrengöring, som enkelt och smidigt avlägsnar dina kalkbeläggningar. Kalkrengöringsmedlet finns också i en svanmärkt utgåva utan parfym och färg - men ändå med samma effektiva effekt.

 

Få den renaste toaletten med hjälp av få men effektiva produkter

Det kan bildas både kalkavlagringar och otäcka svarta ränder i toaletten. Toaletten kommer snabbt att se smutsig och oinbjudande ut om du inte åtgärdar problemet.

 

Börja med vår effektiva och svanmärkta BASIC CLEAN Toalettrengöring Green som du definitivt skall använda om du bryr dig om vår miljö och föredrar att använda färg- och parfymfria produkter. Alternativt kan du använda vår vanliga och minst lika effektiva BASIC CLEAN Toalettrengöring. Prisskillnaden är nästan obefintlig, så den bör inte vara avgörande för ditt val.

 

Den optimala sammansättningen av syror i produkten gör den särskilt snabbverkande och effektiv för både vanliga toaletter i hemmet, urinaler, offentliga toaletter och toaletter på arbetsplatsen.

 

Om du behöver lite mer hjälp med mörka ränder och envisa kalkbeläggningar kan du ta en titt på toalettpaketet nedan.

 

Köp BASIC CLEAN specialpaket för dina största utmaningar på badrummet

Hos oss har du möjlighet att köpa produktpaket med riktigt bra rabatter för de problemområden där du har de största utmaningarna.

 

Nedan kan du se våra specialpaket som är utformade för de vanligaste rengöringsproblemen i badrummet..

 

Vi har många andra paketerbjudanden för alla typer av rengöringsuppgifter, där du alltid får extra bra valuta för pengarna - se dem alla här.

 

Toalettpaket

Med detta effektiva BASIC CLEAN Toalettpaket kan du enkelt och smidigt hantera alla utmaningar som du kan ha med din toalett. Du får 3 oumbärliga produkter som kan användas tillsammans eller separat, beroende på dina behov.

 

Titta på Louises video här där hon visar hur enkelt det är att rengöra toaletten med de tre medföljande produkterna. Om du fortsätter att prestera kan du nu göra det ännu snabbare nästa gång toalettstädning står på dagslistan.

 

Paket med kalkborttagare

Om du har problem med kalk i ditt vatten vet vi hur snabbt du ser på matta kakelplattor och kalkbelagda kranar. Det kan kännas nästan omöjligt att bli av med den envisa kalken.

 

Men som tur är finns det ett sätt - detta professionella och effektiva BASIC CLEAN Kalkborttagningspaket får du också den oumbärliga kranavkalkaren, som ensam tar hand om de envisa kalkbeläggningarna på kranarna.

 

Ta en titt på denna video, där Louise visar hur effektiv din kalkborttagare från BASIC CLEAN är - även på till synes hopplösa jobb.

 

Fogrengöringspaket

Om du har fula fläckar på dina fogar är det värt att ta en extra titt på vårt BASIC CLEAN Fogrengöringspaket. Fläckarna kan uppstå på både golv och väggar där det finns kakel. De sätter sig i fogmassan och är långt ifrån vackra att titta på.

 

De är inte heller hälsosamma, eftersom de för det mesta är mögel, så de behöver bara avlägsnas på det snabbaste och mest effektiva sättet. Med BASIC CLEAN paketet för rengöring av fogmassa får du ett praktiskt och kraftfullt rengöringsmedel som tillsammans med de effektiva och målinriktade produkterna kan utföra mirakel på din fogmassa.

 

Ta en titt på denna video från Louise, som visar exakt hur lätt det är att ta bort dessa fula, ohälsosamma fläckar. Det går mycket snabbare än du trodde.

 

Rengöring med inbyggd desinfektion

På vissa ställen, t.ex. i kök och badrum, kan det vara extra bra att kunna desinficera områden där vi inte vill ha bakterier och mikroorganismer som kan utvecklas till svamp, mögel eller mjöldagg. En produkt som fungerar och som inte ger oss en massa extra arbete.

 

På BASIC CLEAN kan du få en sådan produkt - den heter BASIC CLEAN Desirens och är just en kombination av en effektiv tvål och ett desinfektionsmedel som garanterat avlägsnar 99,9 % av alla mikroorganismer och bakterier. Användningsområdena är oändliga.

 

Louise använder BASIC CLEAN Desirens för att ta bort till exempel

 

  • Mögel från fogmassa och kakel
  • Svamp, mögel och mjöldagg från fönsterbänkar
  • Algbeläggningar på utomhusmaterial och trädgårdsmöbler
  • Dålig lukt som svett eller annan lukt från kläderna
  • Dålig lukt i skor opch stövlar

 

Titta här, där Louise visar hur du enkelt tar bort en ihållande svettlukt från dina sport- eller arbetskläder.

 

Ta en titt på vårt breda utbud av produkter för rengöring av badrummet

På BASIC CLEAN hittar du många professionella och effektiva produkter och tillbehör som är särskilt lämpade för rengöring av badrummet. Våra produkter lämpar sig både för professionell städning och för städning i ditt eget hem.

 

Du kan lämpligen börja med att titta på produkter som kan göra livet lättare för dig när det gäller att rengöra badrummet.

© Basic Clean - All Rights Reserved